Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Cava Bistronomie, unul dintre puținele restaurante cu mâncare „de ...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

Gabbiano, un restaurant consecvent conservatorRestaurantul și-a c...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Afiseaza

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucuresti in 2018 si in 2019

Fish House in Piata Floreasca, restaurant croat de peste si fructe de mareAcum vad ca nu am scris explicit aici ca Fish House au fost castigatorii competitiei Topul Restocracy al Mancarurilor pe 2018, si Topul Restocracy al Mancarurilor pe 2019 la categoria “peste”. O fac acum, plus informatia ca am mai trecut de cateva ori pe la ei de la ultima notare si ca toate sunt la fel cu ce am descris acum un an, poate cu o mica modificare in ambianta, insa nu semnificativa. Risotto, in mod particular, m-a impresionat la ultima vizita la ei, si in special cel cu sepie. Preturile destul de mari. (GB – decembrie 2018, decembrie 2019)

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale Bucurestiului

Am revenit la Fish House pentru ca mi-au spus niste oameni ca nota initiala li se parea prea mica, si ca, dupa parerea lor, Fish House ar fi unul dintre cele mai bune restaurante de peste din Bucuresti. L-am gasit putin schimbat, nu prea mult, dar parca arata ceva mai bine amenajat acum.

Am mancat supa de peste, ceviche (se pronunta „sevice”), caracatita si creveti, bune toate, cu rezerva ca nu se face intr-un restaurant cu pretentii sa pui crevetii necuratati in sos. Ii poti lasa necuratati cand nu se amesteca cu alta mancare, dar sa scobesti tot timpul in sos, ca nu cumva sa fi ramas pe acolo vreun solz, sau, si mai rau, sa-i cauti, sa nu-i gasesti, dar sa constati ca tocmai ai inghitit unul, e doar pentru restaurantele de cartier.

Serviciul bun, ca si data trecuta. Cativa clienti, nici multi, nici putini.

Fish House e unul dintre restaurantele de peste de referinta ale Bucurestiului, s-au si in scris in evaluarea noastra anuala, nu m-ar mira sa si castige, cu putin noroc… (GB – decembrie 2017)

Primul restaurant croat pe care l-am intalnit in Bucuresti

Fish House e restaurantul a doi croati tineri, dintre care unul, Chef Zoran Savic, a mai lucrat si in alte restaurante din Bucuresti. La fostul Aquarium, apoi a plecat impreuna cu sarbul care conducea cunoscutul restaurant, pe vremuri, cand s-au mutat in Piata Floreasca. Nu le-a mers prea bine acolo, sau s-ar fi despartit din alte motive, si croatul s-a hotarit sa ia viata in piept si sa isi deschida propriul restaurant. La inceput scria pe firma lor Fish House, by Zaitoone, insa acum Zaitoone-ul a disparut. Mi-a explicat croatul ca la inceput a fost ajutat foarte mult de arabii de la Zaitoone, insa ca acum se descurca singur.

Fish House ocupa coltul unui bloc… (citeste tot)

Bucataria lui Chef Zoran Savic

Fish House, restaurant cu bucatarie pescareasca croata la Piata Floreasca

Salonul Fish House
Zoran Savic

Chef Zoran Savic este croat si are peste 15 ani de experienta ca bucatar. Inceputurile sale in bucatarie au fost in tara natala (Croatia), unde a absolvit scoala de bucatari din Opatija. Ulterior, a l...

Data actualizarii: 06/12/2024

Fish House  - Calea Floreasca, nr. 91-111 (Piata Floreasca)

  • Rudy :

    Din pacate s-a inchis de ceva timp , initial am crezut ca din cauza restrictiilor desi cele din jurul lui sunt deschise , insa acum este un banner mare „de inchiriat” . A fost un restaurant bun ,poate se relocheaza in alta zona

  • gportmann :

    Un restaurant qui donne l’exemple à Bucarest !
    Super soirée gastronomique !
    Bon accueil, très bon service, chalereux, convivial…certes avec des prix un peu élevé pour Bucarest, surtout pour les vins, mais au vu de la qualités des plats, la présentation des assiettes, la fraîcheur des produits, les prix est justifié !
    Ne rattez pas le carpaccio de „biban de mare” un délice !
    Le choix des poisson frais ( trop gros poissons ) un peu restreint
    Je reviendrais avec un réel plaisir

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close