Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Gallo Nero (Dorobantilor) ar trebui sa fie in alta parte a orasului…

Gallo Nero Dorobantilor, restaurant italian la Piata Charles de Gaulle in BucurestiNimic nou de spus despre Gallo Nero Dorobanti, din Piata Charles de Gaulle, fata de ce am spus si mai inainte. Poate ca de data aceasta am mancat mai prost, ceva cu carne de porc si ciuperci si cu un sos care nu prea ar avea ce cauta intr-un restaurant din centru. Piureul a fost mai bun, desertul cu mere banal, nimic de spus despre el.

Salonul neingrijit, fetele de masa neschimbate, patate, ca sa ajungi in al doilea salon treci printr-o perdea groasa de fum de la cei care fumeaza in prima sala. Chelnerii din acelasi peisaj, de data aceasta, mult diferiti fata de ce am scris in urma cu ceva vreme… (GB – octombrie 2018)

Alt restaurant de la care pleci cu hainele imputite de fum!

Am vrut sa merg mai demult la Gallo Nero sa vad ce mai e nou la ei, mai ales ca sunt aproape de mine. Mai fusesem acolo, am si scris despre ei. Cand sa intru, un fum de nedescris, toata lumea fuma pe terasa inchisa ermetic, si ca sa intri in salon, in care presupuneam ca nu se fumeaza, totusi, trebuia sa treci pe acolo si sa-ti vina sa vomiti pana ajungeai la masa, si cu hainele imputite deja. Am sunat la politie, au venit, s-au uitat, si au facut proces verbal ca nu se fumeaza la Gallo Nero!!!

Am jurat ca nu mai calc pe acolo, dar pana la urma m-am dus, ca sa scriu si despre ei, totusi…

Gallo Nero sunt la parterul unei mari cladiri de birouri de pe Calea Dorobantilor, pe colt, au doua intrari, si pe Grigore Mora una. Macar daca af folosi cealalta usa, sa nu te mai oblige sa treci prin cloaca din fata…

Interiorul e destul de banal amenajat, fara vreun concept anume, nu e nimic de spus despre asta. Au fete de masa, un lucru din ce in ce mai rar intalnit in restaurantele din Capitala.

Meniul e foarte lung la Gallo Nero (Dorobantilor), conservator, bucatarie italiana traditionala, populara, felurile arhicunoscute de-acum bucurestenilor.

Am luat spaghete (cerusem tagliattelle, de fapt, dar a uitat), asa si asa, vinete cu parmezan, destul de bune, risotto cu ciuperci, destul de mediocru, la fel si cafeaua; vinul rosu cald si rasuflat; focaccia buna. Portiile mari, preturile la fel.

Serviciul a fost bun, destul de rapid, iar chelnerita foarte placuta, naturala, cu replica, si din categoria celor care arunca firimiturile de pe masa direct pe jos, de fata cu clientul.

Lume era destula la pranz, la fumatori era plin, probabil ca Gallo Nero (Dorobantilor) e printre putinele restaurante din zona care perimite o asemenea magarie pe fata. Si in salon erau cativa, dar mai putini. (GB – septembrie 2017)

Gallo Nero Dorobantilor, restaurant italian la Piata Charles de Gaulle in Bucuresti

Gallo Nero, restaurant cu specific italian clasic la Piata Charles de Gaulle

Restaurante in care se fumeaza

Restaurante din Bucuresti in care se fumeaaza in mod grobian, in dispret total fata de legile in vigoare si fata de ceilalti clienti, cu permisiunea, sau chiar cu incurajare din partea personalului: ...

Data actualizarii: 21/08/2019

Gallo Nero (Dorobantilor)  - Calea Dorobantilor, nr. 239 (Piata Charles de Gaulle)

  • Razvan :

    cum asa? ai chemat politia locala? i-ar fi amendat pe loc

    • George Butunoiu :

      I-am chemat, desigur. Dar politia nu amendeaza pe nimeni pentru fumat, au considerat ca „fapta nu exista”, ca primul salon, fiind spre intrare, ar putea sa fie „interpretat” ca „terasa”… GB

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close