Unul dintre putinele restaurante cu mancare buna din centrul Bucurestiului
Naan e un mic restaurant din centrul Bucurestiului, pe C. A. Rosetti, in spate la Scala. Ocupa coltul parterului unei cladiri vechi, cu geamuri si catre Rosetti, si catre minusculul parculet de pe Nicolae Filipescu.
E frumos amenajat, Naan apartine unui om cu afaceri importante in domeniul materialelor de constructii, asa ca a stiut sa foloseasca tot ce e mai bun. Si subsolul e frumos amenajat, a avut multi arhitecti buni la indemana, evident, a avut de unde alege. Geamurile nu se deschid si, din cauza spatiului ingust, cand e prea cald nu ai multe solutii la indemana sa-ti fie mai bine. Muzica ni s-a parut destul de deranjanta, insa altora, mai tineri, poate ca li s-ar parea potrivita.
Nu are terasa, trotuarul e prea ingust pentru asta. Poate ii vor da voie sa puna vreo doua mese in parculet, dar mi se pare putin probabil.
Tocmai citesc pe site ca isi vor schimba adresa, se duc din nou in strada Progresului, unde au magazinele cu materialele de constructii. Tot acolo au mai avut un restaurant, Wellness Cuisine, nu mi-e clar daca inca mai exista si daca Naan vine in locul lui, pur si simplu.
Au un chef talentat la Naan, entuziast si creativ, se vede inca din citirea meniului. Sunt mancaruri variate, din diverse bucatarii, inclusiv cate ceva cu origini asiatice. Au si vita Black Angus. Am mancat de mai multe ori in ultima vreme la Naan si de fiecare data mancarea a fost destul de buna si frumos prezentata, cu gusturi pregnante, bine scoase in evidenta.
Serviciul a fost si el intotdeauna bun la Naan, rapid, foarte personal si deschis, cu o chelnerita adorabila, care prelua intotdeauna initiativa cand vedea pe colegul ei pierdut si nestiind sa raspunda unor intrebari aparent simple. Si care chelner credea sincer ca face un lucru bun cand imi ia furculita din farfuria din care tocmai terminasem de mancat si o asaza frumos pe servetul impecabil apretat, inca nefolosit, ca sa mananc cu ea si felul urmator, dupa ce imi intind mancarea de pe servet pe fata…
Preturile sunt relativ mici la Naan, fata de alte restaurante care au mancare la acelasi nivel. Totusi, de fiecare data am gasit putini clienti, si nu stiu de ce.
La noua adresa, din Progresului, va fi aceeasi echipa, probabil ca isi vor pastra si numele Naan, asa ca e de asteptat sa ii regasim in aceeasi formula, doar ca intr-un spatiu (mult) mai mare. Sper sa le mearga mai bine acolo, chiar merita, pentru ca Naan e un restaurant cinstit, cu mancare buna, facuta cu multa munca si pasiune. (GB – martie 2017)
***
Naan Project te asteapta acum intr-o noua locatie! Calatoria Naan Food&Drink Studio continua intr-o noua locatie: Naan Project dotat cu parcare proprie, terasa, spatiu pentru evenimente si loc de joaca pentru cei mici. Te asteptam cu Meniul Zilei (diferit zi de zi, de luni pana vineri) si Meniul a la Carte cu care te-am obisnuit! Noua adresa: Str. Progresului, nr. 1-3, langa showroom-ul Delta Studi. (27 apr. 17)
Naan Project - Mancare buna si in ProgresuluiIstoria restaurantului Naan e greu de urmarit. Au deschis in strada Progresului, chiar unde incepe, din intersectia de la Razoare, si cred ca nu au avu...
Pret mediu pe meniu: 117 lei (27 lei antreurile, 46 lei felurile principale)
Portii: medii
Cele mai bune feluri: Supa Cappuccino cu hribi
Recomandarile personalului: Ton rosu sashimi, Frigarui de berbecut
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.