Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și masterclass-uri prin care ne dorim să încurajăm oamenii să se lase inspirați și să își dezvolte pasiunile dar și cunoștințele de bază în cofetărie, bucătărie și chiar manangement, sub îndrumarea instructorilor și lectorilor noștri dar și a unor nume renumite la nivel internațional.
27-28 ianuarie – Tasting Menu Masterclass – Chef Claudio Costea
27 ianuarie – Curs de Formare Profesionala Bucatar cu program dupa amiaza
29 ianuarie – Curs de Formare Profesionala Cofetar cu program dupa amiaza
31 ianuarie – Macarons Class – Pastry Chef Laura Moldovan
5 februarie – Curs de Formare Profesionala Cofetar cu program dimineata
7-8 februarie – Chocolate Valentine’s – Pastry Chef Fabio Nazzari
12-13 februarie – Gastronomica 2.0 – Chef Cezar Munteanu
12 februarie – Curs de Formare Profesionala Bucatar cu program dimineata
15 februarie – Curs Cofetar de Week-end
17 februarie – Curs Specializare Bucatar Sef
24-25 februarie – International Danish & Viennoiserie Program – Pastry Chef Hans Ovando
2-3 martie – Iberico Bread & More – El Panadero Jose Pascual
16-17-18 martie – Inspiration Masterclass – Pastry Chef Frank Haasnoot
1-2 aprilie – Plated Desserts & More – Chef David Vidal
27-29 aprilie – Tarts & Travel Cakes Masterclass – Pastry Chef Tania Nowak
5-6 octombrie – Christmas & New year Luxury cakes and decorations – Pastry Chef Karim Bourgi
26 – 27 octombrie – Christmas Special’s Masterclass – Pastry Chef Hans Ovando
Recomandam tuturor celor care isi doresc o cariera în bucatarie, dar si in cofetarie sau patiserie, sa ne calce pragul pentru a invata ce inseamna profesionalismul.
Te asteptam alaturi de noi sa experimentam “hands on” toate aceste tematici! (Comunicat de presa – Ianuarie 2020)