Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația e pe lista ingredientelor de zi cu zi

Chocottone Ana PanLa 30 de ani de la lansarea pe piață, business-ul 100% românesc Ana Pan e mai fresh ca oricând! Într-o industrie în care lucrurile sunt atât de imprevizibile, într-un an în care situația pandemică globală a înghețat multe afaceri mai mult sau mai puțin cunoscute, Ana Pan a supraviețuit acestui val al incertitudinii și s-a reinventat continuu pentru publicul său.

Pe lângă binecunoscutele produse care fac deliciul clienților, în ultima jumătate de an, Ana Pan a inovat mai mult ca oricând și a venit cu produse speciale, cu gusturi unice, oferind momente de răsfăț pentru orice moment al zilei. Plăcintele sărate care să amintească de vacanțele în Grecia, tortul Caramel, care să ne îndulcească amintindu-ne de aniversările în formulă extinsă, cu familia și prietenii, Chocottone, cozonacul în care crema de ciocolată efectiv dă pe afară, o bucurie pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici, sau Scorțișorul și Pagaia cu fructe, acea „gustare dulce” care poate face pauza de cafea mai savuroasă, sunt doar câteva dintre produsele cu care Ana Pan scrie cu succes povestea business-ului în acest an.

Gust, calitate și prospețime încă din 1990

Viziunea Ana Pan, din 1990 și până astăzi, este de a pune un zâmbet pe fața fiecărui client care ne trece pragul. Ne răsfățăm clienții la propriu cu produse gustoase, uimitoare prin îmbinarea de gusturi inedite, prin calitatea ingredientelor și mai ales prin primirea caldă oferită de colegii noștri din magazinele Ana Pan și Ana Baking Co. Ana Pan a pornit dintr-o mare pasiune pentru tot ce-i românesc, de aceea am păstrat accentul pe tot ce înseamnă gust bun și oferim de 30 de ani clienților noștri preparate după rețete autentice, pe care le creăm manual în laboratorul propriu”, a declarat Alexandra Copos de Prada, Președinte și membru CA Ana Pan.

Inovația, ingredientul surpriză al business-ului Ana Pan

„Provocarea acestui an a fost cu impact dublu pentru noi – am vrut, în ciuda pandemiei, să ne menținem la cele mai înalte standarde pentru clienții noștri, dar să le și oferim surprize, pentru că e anul în care, iată, aniversăm 30 de ani. Ne-am folosit de contextul actual, când suntem limitați din a călători, din a ne întâlni ca-n alți ani cu cei dragi, și am recreat aceste povești prin gust, prin produse inedite. Ne dorim să rămânem actuali, ne place să inovăm și cred că e mai important ca oricând să fim aproape de clienții noștri. Sperăm să ne aleagă și de acum înainte și să se bucure de produsele noastre”, a declarat Roccos Cosmatos, CEO Ana Pan.

Toate noutățile pentru momentele zilnice de răsfăț, alături de produsele care au consacrat Ana Pan în cei 30 de ani, de la băscuțe din aluat pufos cu brânză dulce, ștrudele cu mere și scorțișoară, patiserie cu brânzeturi și unt abia scoasă din cuptor, delicioasele prăjituri ale copilăriei sau gama de ecleruri cu unt, torturi apetisante pentru toate serbările mai mari sau mai mici, cozonaci dolofani umpluți cu de toate și până la pâini din făinuri speciale și semințe nutritive, îi așteaptă pe clienți atât în magazinele Ana Pan, cât și în Ana Baking Co sau online, prin comandă pe site-ul anapan.ro.

Pentru a sărbători aniversarea celor 30 de ani de business 100% românesc alături de clienții care au fost aproape în tot acest timp, echipa Ana Pan va oferi ceva bun din partea casei tuturor clienților care cumpără produse din Ana Pan, pe 30 noiembrie! (Comunicat de presa – noiembrie 2020)

Despre Ana Pan

ANA PAN este unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de cofetărie, patiserie și panificație din București. Primul magazin a fost fondat în 1990, din pasiunea pentru produse cu gust și din ingrediente naturale de calitate excepțională. De atunci, în magazinele ANA PAN se găsesc cele mai proaspete delicii zilnice dar și produse pentru ocazii speciale. Specialiștii ANA PAN lucrează zilnic cu pasiune și dedicare pentru a crea opere de arta culinară pe care clienții le pot savura alaturi de cei dragi.

ANA Baking Co. este copilul rebel al ANA PAN. Aduce laolalta o varietate delicioasă de produse – dulciuri cosmopolite, patiserie, fresh food gourmet și pâine artizanală, toate într-o atmosferă confortabilă, relaxată și creativă, inspirată un oraș foarte indragit,  New York.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.anapan.ro

Shop Ana Pan

Data actualizarii: 26/11/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close