Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

Afiseaza
comentarii

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu de caz în manualele de management pentru industria lor. E mereu plin, și e destul de semnificativ că de fiecare dată când ajung acolo văd cum intră clienții în grupuri – unele foarte mari – și se așază social, unind mesele între ele, câteodată destul de multe. Mai mult, majoritatea sunt cunoscuți personalului, care îi salută pe nume și se poartă foarte degajat cu ei, așa cum faci cu prieteni sau cunoștințe vechi.

Foarte mulți vin cu familia, văd adesea și câte trei generații la aceeași masă. Dar mai ales vin cu copii! Cu mulți copii, chiar, care sunt foarte bine primiți în restaurant. Am mers zilele trecute și noi cu 4 bucăți la Sardin (ai noștri și ai lui Daniel și Danielei), și am numărat alți 28, deci în total 32 de copii! Faceți singuri calculele cu ce era acolo dacă socotiți și părinții aferenți și bonele din dotare… 😊

Despre mâncarea de la Sardin am scris adesea, e bună și foarte bună, iar unele mâncăruri sunt excelente. Nu sunt rețete sofisticate, Chef Dani Prodan nu e cel mai mare meșter în plating, în făcut zorzoane în farfurie, însă are liber la portofel și la cardul de credit să cumpere cele mai bune produse și ingrediente de pe piață și din străinătate. Ca să nu mai spun că au propria lor grădină de legume la țară, departe de eșapamentele bucureștene. Și nu e una mică deloc! Chiar am scris un articol despre ea, o să-l public și pe acela în zilele care urmează.

Or, toate aceste produse, ingrediente și legume din propria ogradă fac o diferență în farfurie, pe care clienții o simt imediat, și îi face să revină. Sigur, revin cei din cartier, fiindcă, din păcate pentru ei, sunt foarte puține restaurante bune pe o roată mare împrejur. Dar am întâlnit și cunoscuți despre care știu bine unde stau, și deloc aproape… (George Butunoiu – aprilie 2023)

Data actualizarii: 20/04/2023

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close