Daca din o mie unuia i se face foame, The Harbour o duce bine…
The Harbour e un restaurant vechi al Pietei Amzei si chiar al Capitalei, cred ca nu e bucurestean care sa nu fi trecut prin fata lui cel putin o data.
Au luat un spatiu dintr-unul din blocurile acelea imensa din Piata Amzei, pe care l-au prelungit mult pe trotuar cu o terasa acoperita in intregime, careia ii scot geamurile vara.
The Harbour e destul de bine amenajat in interior, cu obiecte marinaresti, ca sa ramana fideli numelui, mult lemn, decoruri numeroase, unele chiar ingenioase. Mese si scaune simple.
Nu prea poti sa-i spui bucatarie internationala meniului de la The Harbour, e mai mult spre bucataria urbana, un amestec de diverse, nu stiu dupa ce logica – daca o exista vreuna. Din ce am luat eu, ciorba de pasare cu sfecla a fost buna, tocanita deloc.
Preturile sunt rezonabile, clienti erau, nu foarte multi, insa destui. Serviciul bun , cu un chelner mai greu de cap si cu unul inteligent si cu prezenta de spirit.
The Harbour e un restaurant de proximitate, de trafic, care se bazeaza exclusiv pe numarul foarte mare de bucuresteni care-i trec prin fata, in ideea ca daca unuia din o mie i se face foame, tot e bine. Poate or avea si cateva mancaruri mai speciale in meniul acela ciudat, pentru care sa fie niste bucuresteni care sa se suie in Uber si sa vina pana in Piata Amzei doar pentru acelea. Dar probabil ca nu se intampla asta… (GB – octombrie 2017)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.