Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucuresti in 2018 si in 2019
Acum vad ca nu am scris explicit aici ca Fish House au fost castigatorii competitiei Topul Restocracy al Mancarurilor pe 2018, si Topul Restocracy al Mancarurilor pe 2019 la categoria “peste”. O fac acum, plus informatia ca am mai trecut de cateva ori pe la ei de la ultima notare si ca toate sunt la fel cu ce am descris acum un an, poate cu o mica modificare in ambianta, insa nu semnificativa. Risotto, in mod particular, m-a impresionat la ultima vizita la ei, si in special cel cu sepie. Preturile destul de mari. (GB – decembrie 2018, decembrie 2019)
Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale Bucurestiului
Am revenit la Fish House pentru ca mi-au spus niste oameni ca nota initiala li se parea prea mica, si ca, dupa parerea lor, Fish House ar fi unul dintre cele mai bune restaurante de peste din Bucuresti. L-am gasit putin schimbat, nu prea mult, dar parca arata ceva mai bine amenajat acum.
Am mancat supa de peste, ceviche (se pronunta „sevice”), caracatita si creveti, bune toate, cu rezerva ca nu se face intr-un restaurant cu pretentii sa pui crevetii necuratati in sos. Ii poti lasa necuratati cand nu se amesteca cu alta mancare, dar sa scobesti tot timpul in sos, ca nu cumva sa fi ramas pe acolo vreun solz, sau, si mai rau, sa-i cauti, sa nu-i gasesti, dar sa constati ca tocmai ai inghitit unul, e doar pentru restaurantele de cartier.
Serviciul bun, ca si data trecuta. Cativa clienti, nici multi, nici putini.
Fish House e unul dintre restaurantele de peste de referinta ale Bucurestiului, s-au si in scris in evaluarea noastra anuala, nu m-ar mira sa si castige, cu putin noroc… (GB – decembrie 2017)
Primul restaurant croat pe care l-am intalnit in Bucuresti
Fish House e restaurantul a doi croati tineri, dintre care unul, Chef Zoran Savic, a mai lucrat si in alte restaurante din Bucuresti. La fostul Aquarium, apoi a plecat impreuna cu sarbul care conducea cunoscutul restaurant, pe vremuri, cand s-au mutat in Piata Floreasca. Nu le-a mers prea bine acolo, sau s-ar fi despartit din alte motive, si croatul s-a hotarit sa ia viata in piept si sa isi deschida propriul restaurant. La inceput scria pe firma lor Fish House, by Zaitoone, insa acum Zaitoone-ul a disparut. Mi-a explicat croatul ca la inceput a fost ajutat foarte mult de arabii de la Zaitoone, insa ca acum se descurca singur.
Chef Zoran Savic este croat si are peste 15 ani de experienta ca bucatar. Inceputurile sale in bucatarie au fost in tara natala (Croatia), unde a absolvit scoala de bucatari din Opatija. Ulterior, a l...
Pret mediu pe meniu: 186 lei (56 lei antreurile, 60 lei felurile principale)
Din pacate s-a inchis de ceva timp , initial am crezut ca din cauza restrictiilor desi cele din jurul lui sunt deschise , insa acum este un banner mare „de inchiriat” . A fost un restaurant bun ,poate se relocheaza in alta zona
Un restaurant qui donne l’exemple à Bucarest !
Super soirée gastronomique !
Bon accueil, très bon service, chalereux, convivial…certes avec des prix un peu élevé pour Bucarest, surtout pour les vins, mais au vu de la qualités des plats, la présentation des assiettes, la fraîcheur des produits, les prix est justifié !
Ne rattez pas le carpaccio de „biban de mare” un délice !
Le choix des poisson frais ( trop gros poissons ) un peu restreint
Je reviendrais avec un réel plaisir
Comentarii (2)
Din pacate s-a inchis de ceva timp , initial am crezut ca din cauza restrictiilor desi cele din jurul lui sunt deschise , insa acum este un banner mare „de inchiriat” . A fost un restaurant bun ,poate se relocheaza in alta zona
Un restaurant qui donne l’exemple à Bucarest !
Super soirée gastronomique !
Bon accueil, très bon service, chalereux, convivial…certes avec des prix un peu élevé pour Bucarest, surtout pour les vins, mais au vu de la qualités des plats, la présentation des assiettes, la fraîcheur des produits, les prix est justifié !
Ne rattez pas le carpaccio de „biban de mare” un délice !
Le choix des poisson frais ( trop gros poissons ) un peu restreint
Je reviendrais avec un réel plaisir