Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Nou Sushi Bar & Lounge deschis la Hotelul Radisson Blu din Bucuresti

Ginger Sushi Bar & Lounge Hotelul Radisson Blu din Bucuresti este incantat sa anunte deschiderea unei locatii cu specific asiatic: GINGER SUSHI BAR & LOUNGE.

Despre Ginger Sushi Bar & Lounge

Deschis in cadrul Hotelului Radisson Blu din Bucuresti, Ginger Sushi Bar & Lounge este cel mai nou restaurant si bar lounge cu specific asiatic din Bucuresti.

Bucataria este inspirata de deliciile asiatice, accentul fiind pus pe preparate ca sushi sau din fructe de mare dar si pe altele, precum tartrul asortat, salata SomTam, sashimi sau nigiri, o mica selectie de mancaruri fierbinti sau reci, toate pregatindu-se la barul deschis, situat in mijlocul restaurantului.

Pentru aceasta locatie cu nume cool, tavan decorat cu bare de lemn si podea din otel, nu doar meniul este cel care ofera gustul perfect, dar si barul, unic, completeaza atmosfera in cel mai bun mod posibil. In plus fata de bauturile asiatice si faimosul sake, locatia ofera si o larga selectie de vinuri de calitate superioara, precum si o selectie de sampanie si Prosecco. Stilul sau modern este completat de o colectie de diverse genuri muzicale, si de un sistem de sunet de inalta tehnologie.

Vinurile sunt servite si de la Enomatic, un sistem folosit pentru a pastra calitatea inalta a vinurilor, imbunatatind in felul acesta experienta  servirii la pahar a acestora. Cocktail-urile si vodca servita la sticla sau doar ca shot, fac de asemenea parte din menu, venind sa adauge un plus de savoare serilor petrecute in acest bar & lounge.

Locatia este deschisa de luni pana miercuri de la 18:00 la 01:00 si de joi pana sambata de la 18:00 la 03:00. Duminica este inchis.

Pentru rezervari si detalii despre meniu, accesati www.tasteofbucharest.ro

Despre bucatarul asiatic, Phursang Lama

Bucatarul asiatic Phursang Lama, nascut in Nepal, a fost intotdeauna fascinat de arta culinara, in special cu bucataria japoneza. Cu o experienta de 10 ani in industria ospitalitatii si a restaurantelor din Emiratele Arabe Unite si Arabia Saudita, Chef Phursang ofera clientilor Ginger Sushi Bar & Lounge o experienta culinara superioara.

„Suntem foarte bucurosi sa il avem pe Chef Phursang Lama in echipa noastra”, spune Markus Kraus, directorul general al Radisson Blu si Park Inn by Radisson Bucharest. „Sunt sigur ca acesta va aduce un plus de valoare acestei locatii, facand Ginger Sushi Bar & Lounge una dintre cele mai apreciate si mai recunoscute locatii cu specific asiatic din Bucuresti”.

„Sunt incantat sa fiu Chef-ul acestei fantastice locatii si sa impartasesc experienta mea culinara cu clientii Ginger Sushi Bar & Lounge”, adauga Chef Phursang Lama.

Ginger Sushi Bar & Lounge vine in completarea multiplelor restaurante si baruri ale hotelului, oferind o experienta culinara internationala extinsa si pozitionand Radisson Blu in topul preferintelor gurmanzilor.

Despre Radisson Blu®

Radisson Blu® este unul dintre brandurile hoteliere internationale de top, cu mai mult de 300 hoteluri in operare in 69 de tari. Ospitalitatea vibranta, contemporana si captivanta a Radisson Blu este caracterizata printr-o filozofie unica a serviciilor – Yes I Can!SM si toate hotelurile sale de top ofera o gama larga de caracteristici, marca proprie, care empatizeaza cu provocarile calatorului modern, incluzând  aici si 100% Satisfactie Garantata. Cunoscut in toata lumea ca fiind brandul Hotels Designed to Say YES!SM, Radisson Blu este o imagine vie, reala a stilului de top unde placerea se regaseste in detalii.  Hotelurile Radisson Blu sunt situate in locatii de top din marile orase, gateway-uri de aeroporturi si destinatii de agrement din intreaga lume.

Radisson Blu face parte din Grupul Hotelier Carlson Rezidor, care include de asemenea, Quorvus Collection, Radisson®, Radisson RED, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson and Country Inns & Suites By CarlsonSM.Pentru rezervari si mai multe informatii vizitati www.radissonblu.com. Conecteaza-te cu Radisson Blu pe social media: @RadissonBlu pe Twitter and Instagram si Facebook.com/RadissonBlu.

 

Save

Save

Save

Ginger Sushi Bar & Lounge

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la deschidereAm mai mancat de cateva ori la Ginger, dar nu am scris de fiecare data. Foarte buna mancarea, foarte bun serviciul, un re...

Data actualizarii: 22/11/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close