Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Cred ca a venit vremea sa ne adaptam noi la MA Bistro, nu invers

Terasa MA BistroMancarea e buna si foarte buna la MA Bistro, am mai mancat de vreo trei ori intre timp la ei. Pastele cu trufe, indeosebi, au fost foarte bune, insa si fasolea verde a fost buna, si ce am mai luat noi. Nu de mirare ca au luat premiul Restocracy pentru cel mai bun bistrou cu bucatarie urbana din Bucuresti in 2018. Chelnerul care s-a ocupat de noi a fost placut si atent, ceilalti stateau cu spatele la noi, pe scaunele de bar, si se jucau pe telefon, extrem de absorbiti de ce vedeau acolo. Dar cred ca trebuie sa-i iei pe talentatii copii de la MA Bistro asa cum sunt, trebuie sa te adaptezi tu la vremuri, nu invers, si sa te obisnuiesti cu ideea ca nu mai esti intr-un restaurant ca acelea din vremea copilariei tale… (GB – ianuarie 2019)

Le bistrot des amants (riches)…

Am revenit la MA Bistro la cateva luni de la prima vizita, si de la deschiderea lor, de fapt. Cred ca vazusem si atunci inscriptia cu „le bistrot des amants”, insa nu am luat-o in serios, crezusem ca e asa, de decor, un slogan sugubat al vreunuia dintre numerosii copii cu figuri de intelectuali si de creativi care se tot invart pe acolo. Dar nu, mi-am dat seama ca nu e doar o sclipitoare inspiratie a vreunui copywriter, ci un descriptor in toata regula, si ca eu eram cel prins pe picior gresit si inadecvat in context…

Mancarea la fel, buna si originala, se vede imediat talentul in bucataria aceea mica, dupa cum am spus si data trecuta. Si, intre timp, au primit de la noi si Premiul Restocracy pentru „cea mai buna bucatarie urbana din Bucuresti in 2017”. Nu am mai pus o evaluare noua, fiindca notele de la evaluarea din noiembrie au ramas aceleasi, am schimbat doar data cu cea de acum.

La MA Bistro acum am luat un ceviche, o salata de caracatita cu carnati si un peste foarte bun, peste care a turnat o inutila baltita de ulei dintr-un amestec mult prea iute, care mi-a stricat tot pranzul. E drept, scrisesera in meniu ca e iute, nu m-am uitat eu cum trebuie cand am cerut acel peste, altfel m-as fi suparat pe ei.

Dar pentru amanti cred ca e tocmai bun, acestia trebuie sa manance cat mai iute si cat mai clocotit in fata duduitelor infiorate, ca sa le impresioneze si sa le creasca libidoul – e un mecanism eficient de selectie naturala, bine documentat in manualele de psihologie.

In rest, ramane cum am zis deja, MA Bistro e unul dintre locurile interesante si speciale ale Bucurestiului… (GB – martie 2018)

Noul val al micilor localuri boeme, cu bucatarie creativa

MA e unul dintre noile bistrouri ale Bucurestiului, din noul val al micilor restaurante si cafenele care nu par sa fie facute de catre meseriasii vechi ai lumii restaurantelor, ci de catre niste copii cu figuri de intelectuali, cu semnele apartenentei la neo-boema la vedere. MA se … (citeste tot)

MA Bistro, mic restaurant boem la Piata Floreasca in Bucuresti

Terasa MA Bistro

Data actualizarii: 15/11/2019

MA Bistro  - Str. Constantin Aricescu, nr. 50A (Piata Floreasca)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close