Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Bucuresti, 20 noiembrie – Finalul de an vine cu multe noutati pentru Crama Liliac, dar si cu o serie de modificari la nivel de management.

Incepand cu data de 1 ianuarie 2018, Miron Radic preia managementul operational al companiei amb Wine Company in Romania, urmand sa coordoneze atat activitatea echipei la Bucuresti, cat si activitatea cramei in plan regional.

Miron Radic are o experienta de peste 8 ani in industria vinului, realizandu-si tema de licenta chiar pe subiectul vinurilor romanesti, la Universitatea de Economie si Business din Viena. Miron face parte din echipa Liliac de la momentul lansarii oficiale a cramei in Romania, in 2012, ocupandu-se pana in 2015 de vanzarile de export si de marketing. In 2015, a fost numit Managing Director al companiei amb Wine Company, alaturi de “jumatatea lui mai buna”, cum ii place sa spuna, Victor Ciuperca.

Victor Ciuperca, actualul Director General al cramei Liliac isi continua functia de Managing Director al amb Holding, consortiul care detine amb Wine Company, revenind astfel intr-un domeniu strans legat de pasiunea lui, investitiile in real estate si dezvoltarea proiectelor de business angel.  Dupa 7 ani dedicati construirii unui brand de cursa lunga in industria vinului, Victor va ramane conectat la activitatea cramei, ca membru in boardul de conducere.

Totodata, incepand cu aceeasi data, Simona Mardale, Director National de Vanzari, nu va mai face parte din echipa Liliac.

“Dupa 3 ani dedicati cu succes consolidarii imaginii Liliac si dezvoltarii unei piete solide pentru vinurile Liliac, drumurile noastre merg in directii diferite. Experienta si determinarea ei au fost esentiale pentru evolutia pozitiva a vanzarilor si a notorietatii brandului, de aceea ii suntem recunoscatori si ii multumim pentru toate acestea,” declara Miron Radic, Managing Director Liliac.

Schimbarile din echipa presupun si o reorganizare a departamentului de vanzari, urmare a unei analize de performante individuale.

Brandul Liliac, construit din si cu pasiune de catre dl Alfred Michael Beck, este despre vinuri de calitate, despre oameni pasionati si despre inovatie.

***

Crama Liliac este operata de compania amb Wine Company, parte din consortiul austriac amb Holding. Infiintata in 2010, amb Wine Company a finalizat procesul de dezvoltare a cramei Liliac in 2015, cumuland o investitie totala de 10 milioane de euro. Cifra de afaceri a companiei a inregistrat o crestere spectaculoasa fata de anul anterior, ajungand la 1,25 milioane de euro, fata de pragul de 750.000 atins in 2015, depasind asteptarile companiei. Crama Liliac se intinde pe 51,55 ha plantate in regiunea Batos (Mures) si Vermes- Lechinta (Bistrita Nasaud). Crama are o capacitate de productie totala de 350.000 l, ce va atinsa pana la finele acestui an. (Comunicat de presa – noiembrie 2017)

Credit foto: Costinel Rusu, Creative Wizards Photo Studio

Crama Liliac

Data actualizarii: 20/11/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close