Restaurantul Roberto’s din hotelul Athénée Palace Hilton întâmpină sezonul rece cu un nou meniu de iarnă
București – (noiembrie 2017) – Athénée Palace Hilton București anunță lansarea meniului de iarnă în restaurantul Roberto’s, începând cu mijlocul lunii noiembrie. Meniul noului sezon a fost creat de către Executive Chef Franz Conde, împreună cu Chef Alex Chioaru din Roberto’s, care aduce abordări inovatoare bucătăriei italiene din restaurant.
După meniul de vară creat special pentru terasa La Strada, noul meniu pregătit pentru sezonul rece îmbracă rafinamentul și finețea ce caracterizează ambianța de fine dining a restaurantului Roberto’s. „Colecția noastră de preparate de iarnă este o întoarcere la eleganța clasică a bucătăriei italiene autentice (Pura Cucina Italiana), prin feluri de mâncare precum Spaghetti al cipolloto după rețeta cuplului Aimo și Nadia din Milano, sau Pulpa de miel cu legume, o rețetă din valea Itriei din Apulia. Cu toate acestea, prezentăm și câteva inovații delicioase: Chef de Cuisine Alex Chioaru a creat un Risotto cu crab uriaș de Alaska, perfect pentru a fi combinat cu un vin spumant înțepător; iar pentru a ne îndulci oaspeții, am creat o variantă pe cât de subtilă, pe atât de exotică a desertului sicilian „casatta”, cu spumă de citrice Yuzu cu jeleu de nucă de cocos pe un biscuit cu fistic„, a declarat Executive Chef Franz Conde.
Pentru cei care preferă o cină mai tradițională, noul meniu din restaurantul Roberto’s include și feluri clasice de mâncare precum Penne alla Norma, faimoasele paste din Catania, Il Galletto Lombardo servit cu spanac și sos de cimbru cu lămâie, supe cum ar fi Crema di ceci (supă cremă de năut cu șuncă guanciale) sau aperitive clasice precum Tartarul roșu de ton, Carpaccio Cipriani cu trufe sau delicioase specialități de burrata și mozzarella de bivoliță.
Construit ca un fusion între multiple arome și alimente, Roberto’s pune la dispoziție și feluri de mâncare speciale pentru oaspeții vegetarieni, precum supa Minestrone cu legume sau vinetele Parmigiana.
Restaurantul Roberto’s este binecunoscut pentru folosirea de ingrediente neprocesate, proaspete, de înaltă calitate, precum și a legumelor și fructelor de sezon. Clienții beneficiază de îndrumarea specialiștilor noștri în alegerea felului de mâncare perfect asezonat după propriile preferințe.
Pentru informații suplimentare despre Roberto’s sau pentru a rezerva o masă la restaurantul nostru, nu ezitați să ne contactați telefonic sau pe e-mail (reservations@robertos.ro, +40 0731 305 777).
Vizitați-ne pe www.robertos.ro și pe https://www.facebook.com/robertosbucharest pentru a fi la curent cu promoțiile noastre și alte informații.
Despre restaurantul Roberto’s București
Restaurantul Roberto’s din incinta hotelului Athénée Palace Hilton oferă clienților preparate italienești desăvârșite, folosind cele mai proaspete ingrediente de sezon. Meniul cucerește prin aromele sale intense adunate din întreaga Italie și prin felurile de mâncare gătite în stilul „pura cucina italiana”, ce scot în evidență prin simplitate calitatea acestor ingrediente. (Comunicat de presa – noiembrie 2017)
Referinte
Chef Franz Conde este Executive Chef al Athenee Palace Hilton din 2016, unde incanta oaspetii cu servicii de inalta clasa si cea mai rafinata calitate in selectiile gastronomice ale hotelului, ale res...
Robertoʼs & La Strada - Exista viata si mancare si dupa MikiM-am intors sa vad daca Robertoʼs a mai ramas deschis dupa ce le-a plecat fermecatoarea chelnerita despre care am scris data trecu...