Ivan Pescar & Scrumbia Bar
Ivan Pescar & Scrumbia Bar – Aici, postul de sef de restaurant are alt job description…
Am mers cu multe asteptari la Ivan Pescar & Scrumbia Bar, dar mancarea nu a fost atat de buna pe cat am crezut. Am fost trei oameni acolo, toti trei am strambat din nas, deci domnul Ivan & co. mai au inca de lucru la nou deschisul lor restaurant. La bucatarie, cu siguranta, insa poate ca nu ar strica sa-si arunce un ochi si pe la servicii…
Ivanul din numele Ivan Pescar & Scrumbia Bar vine de la Ivan Patzaichin, celebrul sportiv lipovean care si-a pus numele pe acest proiect, experienta sa de pescar, si poate ca si o parte din bani, cine stie…
Ivan Pescar & Scrumbia Bar au luat partea stanga a parterului cunoscutei The Ark, fosta cladire a Bursei de Marfuri din vremurile interbelice si romantice ale Bucurestiului, unde acum e Piata de Flori a Bucurestiului. E una dintre cladirile acelea cu caramida rosie, aceasta complet renovata si facuta birouri de firme mari si spatii culturale, intr-un fericit proiect de redare a marilor lucruri frumoase inapoi bucurestenilor.
Partea aceea de Bucuresti e absolut fascinanta, din orice directie ai privi-o. Sunt cateva palate acolo. Bragadiru, desigur, acesta al Bursei de Marfuri, care sunt complet renovate si folosite de catre lumea buna, mai sunt si alte cladiri impunatoare, unele in curs de refacere, altele in ruina, sunt si cocioabe, terenuri virane, cu paduri de balarii, e Academia Romana, cu marii nostri invatati, sunt niste sedii de companii multinationale, e Piata de Flori si ceva piete de alte feluri, pline cu saraci si cu nesaraci, cu tigani, cu puradei care se joaca si bat mingea in mijlocul strazii, printre masini, cu batrani care si-au pus taburetele pe strada si isi vad de treburi acolo, cu caini de toate felurile… (citeste tot)
Referinte
Cand am dat Premiile Restocracy pe 2017 pentru restaurantul cu cea mai buna bucatarie romaneasca din Bucuresti, nu am luat in calcul diferentele dintre restaurantele traditionale romanesti, cele cu b...
Am mers cu multe asteptari la Ivan Pescar & Scrumbia Bar, dar mancarea nu a fost atat de buna pe cat am crezut. Am fost trei oameni acolo, toti trei am strambat din nas, deci domnul Ivan & co....
Joi, 25 ianuarie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a restaurantului Ivan Pescar & Scrumbia Bar. Locatia este un proiect al Asociatiei Ivan Patzaichin-Mila 23 si al Asociației RO-PESCADOR si v...
Joi, 25 ianuarie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a restaurantului Ivan Pescar & Scrumbia Bar. Locatia este un proiect al Asociatiei Ivan Patzaichin-Mila 23 si al Asociației RO-PESCADOR si vine cu o bogatie de produse si preparate pe baza de peste adus din Rezervatia Naturala a Deltei Dunarii.
Dupa ce primul restaurant Ivan Pescar, deschis la Tulcea, a cunoscut un real succes de piata, mai ales datorita promovarii culturii gastronomice specifice Deltei Dunarii, a venit randul ca si Bucurestiul sa beneficieze de un al doilea restaurant, cel care poseda in plus si un fish bar.
La evenimentul gazduit de The Ark, (str. Uranus, nr. 150) din zona Pietei (de flori) George Cosbuc, acolo unde este situat restaurantul Ivan Pescar & Scrumbia Bar, au participat o multime de personalitati ale vietii publice din Romania, de la diplomati, politicieni, actori, oameni de televiziune si presa, chefi sau influenceri din Horeca, dar si public larg.
Mai multe despre festivitatea de inaugurare a restaurantului Ivan Pescar & Scrumbia Bar va lasam sa descoperiti din galeria foto & video de mai jos! (Daniel Catoi – ianuarie 2018)
Acum @ Grand Opening Ivan Pescar & Scrumbia Bar#Restocracy #IvanPescar #ScrumbiaBar #Grand #Opening #TopulRestaurantelor #RestauranteBucuresti #ListaRestocracy #CeleMaiBuneRestaurante #TheArk #Bucuresti
Posted by Restocracy on 25 Ianuarie 2018
Piata de Flori din Bucuresti in cartierul Rahova, cu The Ark (fosta Bursa de Marfuri), restaurantul Ivan Pescar & Scrumbia Bar, tiganii cu flori, cateii si multe altele…
Ivan Pescar & Scrumbia Bar - Str. Uranus, nr. 150 (The ARK, la Piata de Flori)
Comentarii (8)
Sturion la gratar. Excelent!
Bătaie de joc , și pe deasupra prețuri mari !!!
Prețuri mari calitate și Porții de bătaie de joc !!!
O portie de guvizi prăjiți 2 la număr mai mici ca palma 23 lei !!!
O porție de crap prăjit
Adică o bucata cât palma cu mămăliga și mujdei 29 lei !!!
Și toate aste , Peștele a fost prăjit înainte și reîncălzit !!!!
Pur și simplu …bătaie de joc !!!
Am sa îl contactez pe domnul patzaichin , poate dumnealui nu știe ce
Se petrece acolo !!, sau știe ???
super
Mi-a placut mult
Mi-ar fi placut cand se da o recomandare sa fie si detalii de la început. cat si întrebări 🙂
Dap,sunt total de acord cu articlul de mai sus.Modeste si portiile,gustul mediu/banal si atmosfera putin cam prea de birouri moderne cu neon.
Limonada cu un gust care nu aducea a lamie sub nici o forma,dar cu gheata generoasa
Nu cred sa mai ma reantorc vreodata chiar daca as fi invitat si nu as plati consumatia:))