Vineri, 9 martie 2018, incepand cu orele 16.00 La Bottega del Tartufo (str. Banul Antonache, nr. 29) organizeaza o degustare de vinuri de la Crama Lechburg, care vor fi acompaniate de o serie de preparate culinare. Invitatul special este Chef Samuel le Torriellec.
Costul de participare este de 50 ron/ persoana.
La Bottega del Tartufo este un brand Giuliano Tartufi, care si-a propus ca tel insufletirea ideii comerciale prea putin intalnite in lume: puncte de vanzare specializate in trufe, cu toate variatiunile de sezoane din timpul anului, de la trufe proaspete pana la produsele din trufe sub brandul Giuliano Tartufi, incluzand si alte specialitati unice in lume ce contin trufe.
In Romania, La Bottega del Tartufo este condus de catre Radu Rughinis. El este proprietarul Pasterra & La Bottega del Tartufo, un pasta bar, respectiv un magazin dedicat trufelor, produselor din trufe, dar si altor delicatese, alimente sau bauturi fine, deschis in iarna anului 2016. Actualmente, el este unul dintre principalii furnizori de trufe din Romania.
Samuel Le Torriellec este unul dintre cei mai cunoscuti chefi din Romania, fiind bine-cunoscut publicului prin numeroasele sale interviuri, proiecte culinare, dar si aparitii televizate, din cadrul emisiunii Master Chef, acolo unde Chef Samuel a fost jurat. Actualmente, este Head-Chef-ul restaurantului L’Atelier, din Capitala. (Daniel Catoi – martie 2018)
Referinte
Le merge bineAm revenit la Pasterra, am mancat paste (tagliatelle) cu rasol de vita, foarte bune. Au vreo 14 feluri de paste, bune si bine facute. Pasterra e un pasta bar, nu mai mult, insa pe...
Radu Rughinis activeaza in industria Horeca inca din 1990, din momentul in care a plecat din Romania, lucrand in afara intr-un restaurant de familie. Ulterior, a ajuns sa conduca un alt restaurant det...
Samuel Le Torriellec este unul dintre cei mai cunoscuti chefi din Romania, fiind bine-cunoscut publicului prin numeroasele sale interviuri, proiecte culinare, dar si aparitii televizate, din cadrul em...