Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora

Wine & Tapas Party @ Cafe AtheneeCafé Athenée e o cafenea-bistrou a Hotelului Athenée Palace Hilton, la parter, chiar la intrarea principala. La inceput au avut un meniu mai frantuzesc, insa acum au cotit catre mainstream, cu un specific multicuisine, meniu international, cateva feluri de mancare “de mijloc”. Ceea ce inseamna ca iei mancare de la ei nu pentru vreun rasfat gastronomic, ci din simpla foame. Mancarea e buna, cu grija facuta, cu gust, insa nu ceva de care sa-ti mai aduci aminte si sa vrei sa revii. E normal sa aiba mancare buna, un hotel de talia lor nu si-ar permite sa faca altfel.

Dupa ce doi ani nu am mai intrat la Café Athenée pentru ca m-a enervat un chelner, de data aceasta mi-a placut tare mult de chelnerita, cea din poza.

As fi preferat sa gasesc ceva ca din filme sau din romane in meniul Café Athenée. Nu ar fi fost alt loc mai potrivit pentru asa ceva in Bucuresti. Insa dorintele celor demodati, ca mine, ajung sa nu mai conteze, ne-am imputinat prea tare… (GB – august 2019)

Sunt sigur ca au un servicu foarte bun la Café Athenée, si ca ciudatul peste care am dat a fost doar un accident!

Cafe Athenee e unul dintre restaurantele Hotelului Athenee Palace Hilton, chiar o cafenea, de fapt, insa in care se poate manca, si inca destul de bine.

Restaurantele si cafenelele hotelurilor de lux sunt toate cam la fel, destul de previzibile: bine amenajate, mancare buna, servicii la fel, preturi mari. Asa e si la Cafe Athenee, chiar si serviciul, desi un personaj care nu ar avea ce sa caute in niciun post in care se lucreaza cu clientii, daramite chelner la un hotel de lux, m-a facut sa le dau o nota la servicii pe care nu o merita, sunt convins!

Meniul e frantuzesc la Athenee Cafe, e mancare buna, bine facuta, desi o buna parte dintre felurile de acolo sunt relativ simple si usoare. Preturile sunt destul de mari, evident.

La Cafe Athenee am avut un conflict cu un chelner, parea foarte mic de varsta, as fi zis ca e licean daca nu as sti ca cei de la Hilton nu si-ar perimte sa angajeze un minor. Nu tin minte sa ma mai fi enervat cineva atat de tare in ultimii ani intr-un restaurant. Nu conta, la urma urmei, daca a inteles sau nu ce voiam, daca avea el dreptate sau eu, cand i-am spus sa cheme alt chelner fiindca nu mai vreau sa discut cu el, trebuia sa o faca, si cu asta gata!

Dar, revenind la cafenea, Cafe Athenee e un loc in care ajungi sa mananci pentru ca esti acolo sau in apropiere, ca ai o intalnire de afaceri care se prelungeste si nu vrei sa mai pierzi timpul mergand in alta parte.Poate or avea si vreun fel de mancare, sau mai multe, pentru care niste oameni sa vina special la Cafe Athenee ca sa le manance, insa eu nu stiu de ele. (GB – martie 2017)

Cafe Athenee, Hotel Athenee Palace Hilton

Franz Conde

Chef Franz Conde este Executive Chef al Athenee Palace Hilton din 2016, unde incanta oaspetii cu servicii de inalta clasa si cea mai rafinata calitate in selectiile gastronomice ale hotelului, ale res...

Chef Franz Conde

Chef Franz Conde, Executive Chef Athénée Palace Hilton BucurestiDin vara anului 2016, Chef Franz Conde imbie oaspetii hotelului Athénée Palace Hilton cu cele mai rafinate selectii gastrono...

Data actualizarii: 05/03/2021

Cafe Athenee  - Str. Episcopiei, nr. 1-3 (Athenee Palace Hilton)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close