Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora
Café Athenée e o cafenea-bistrou a Hotelului Athenée Palace Hilton, la parter, chiar la intrarea principala. La inceput au avut un meniu mai frantuzesc, insa acum au cotit catre mainstream, cu un specific multicuisine, meniu international, cateva feluri de mancare “de mijloc”. Ceea ce inseamna ca iei mancare de la ei nu pentru vreun rasfat gastronomic, ci din simpla foame. Mancarea e buna, cu grija facuta, cu gust, insa nu ceva de care sa-ti mai aduci aminte si sa vrei sa revii. E normal sa aiba mancare buna, un hotel de talia lor nu si-ar permite sa faca altfel.
Dupa ce doi ani nu am mai intrat la Café Athenée pentru ca m-a enervat un chelner, de data aceasta mi-a placut tare mult de chelnerita, cea din poza.
As fi preferat sa gasesc ceva ca din filme sau din romane in meniul Café Athenée. Nu ar fi fost alt loc mai potrivit pentru asa ceva in Bucuresti. Insa dorintele celor demodati, ca mine, ajung sa nu mai conteze, ne-am imputinat prea tare… (GB – august 2019)
Sunt sigur ca au un servicu foarte bun la Café Athenée, si ca ciudatul peste care am dat a fost doar un accident!
Cafe Athenee e unul dintre restaurantele Hotelului Athenee Palace Hilton, chiar o cafenea, de fapt, insa in care se poate manca, si inca destul de bine.
Restaurantele si cafenelele hotelurilor de lux sunt toate cam la fel, destul de previzibile: bine amenajate, mancare buna, servicii la fel, preturi mari. Asa e si la Cafe Athenee, chiar si serviciul, desi un personaj care nu ar avea ce sa caute in niciun post in care se lucreaza cu clientii, daramite chelner la un hotel de lux, m-a facut sa le dau o nota la servicii pe care nu o merita, sunt convins!
Meniul e frantuzesc la Athenee Cafe, e mancare buna, bine facuta, desi o buna parte dintre felurile de acolo sunt relativ simple si usoare. Preturile sunt destul de mari, evident.
La Cafe Athenee am avut un conflict cu un chelner, parea foarte mic de varsta, as fi zis ca e licean daca nu as sti ca cei de la Hilton nu si-ar perimte sa angajeze un minor. Nu tin minte sa ma mai fi enervat cineva atat de tare in ultimii ani intr-un restaurant. Nu conta, la urma urmei, daca a inteles sau nu ce voiam, daca avea el dreptate sau eu, cand i-am spus sa cheme alt chelner fiindca nu mai vreau sa discut cu el, trebuia sa o faca, si cu asta gata!
Dar, revenind la cafenea, Cafe Athenee e un loc in care ajungi sa mananci pentru ca esti acolo sau in apropiere, ca ai o intalnire de afaceri care se prelungeste si nu vrei sa mai pierzi timpul mergand in alta parte.Poate or avea si vreun fel de mancare, sau mai multe, pentru care niste oameni sa vina special la Cafe Athenee ca sa le manance, insa eu nu stiu de ele. (GB – martie 2017)
Chef Franz Conde este Executive Chef al Athenee Palace Hilton din 2016, unde incanta oaspetii cu servicii de inalta clasa si cea mai rafinata calitate in selectiile gastronomice ale hotelului, ale res...
Chef Franz Conde, Executive Chef Athénée Palace Hilton BucurestiDin vara anului 2016, Chef Franz Conde imbie oaspetii hotelului Athénée Palace Hilton cu cele mai rafinate selectii gastrono...
Pret mediu pe meniu: 176 lei (45 lei antreurile, 65 lei felurile principale)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.