La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining-ului in Bucuresti
Chiar nimic nou semnificativ de spus despre ei, ceea ce e mai degraba de bine, pentru ca de fiecare data am scris lucruri bune despre ei. Restaurantul e la fel de frumos, cu lucrarile acelea de arta contemporana pe pereti. Nu au daramat inca peretii ca sa fie in ton cu modele zilei, si sper sa nu o faca prea curand. Si nici sa scoata fetele de masa albe si impecabile, fiindca am inceput sa le duc dorul. Meniul il schimba Nicolai din cand in cand, si foarte bine face. Mancare buna, bucatarie fina, specialitatea lui. Acum am luat ceva cu linte, nimic special, spanacul nu l-a nimerit deloc, insa pestele, risotto si crevetii foarte buni. Si serviciul bun, asa ca La Cantine de Nicolai ramane in continuare unul dintre restaurantele de referinta pentru fine dining-ul din Bucuresti. (GB – martie 2019)
Restaurantul galerie de arta contemporana
Mi s-a reprosat ca am subestimat restaurantul La Cantine de Nicolai la prima evaluare, asa ca m-am reintors, si am adus cu mine si pe un om important, umblat prin cele mai mari si mai scumpe restaurante din lume, ca sa am cu cine ma consulta.
Nu am gasit nimic schimbat fata de data trecuta, si fata de toate datile la care am fost la ei. Poate ca ar fi trebuit sa le pun nota maxima la ambianta din interior, fiindca La Cantine de Nicolai e unul dintre cele mai frumoasa restaurante din Bucuresti, e ca o galerie de arta moderna, cu lucrari de valoare – cum se vede bine si in poze, de altfel. Rezerva a fost ca e intunecos si inghesuit intre cladirile din jur, nu te poti uita deloc pe fereastra, de fapt.
Mancarea la fel de buna, si, ca si data trecuta, vita nu ni s-a parut la… (citeste tot)
Sunt surprinzator de putine restaurante frantuzesti in Bucuresti, si nu vorbesc acum doar despre restaurantele cu bucatarie fina, Haute Cuisine, ci despre toate, in special bistrourile frantuzesti, pe...
Compania romaneasca Le Manoir, specializata in importul si comercializarea produselor gastronomice si bauturilor alcoolice fine, anunta intrarea pe piata distributiei de vinuri, incepand cu luna febru...
Pret mediu pe meniu: 208 lei (52 lei antreurile, 78 lei felurile principale)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.
Comentarii (1)
Test reviee