Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Lucrurile stau cam asa: cei care au si Bamboo, au preluat spatiul dinspre lac de la Bonton Palace, impreuna cu marea terasa cu piscina din Parcul Herastrau.

Bonton Palace au o bucata din Parcul Herastrau, in capatul dinspre Bulevardul Beijing (Ambasada Chinei). La inceput au vrut sa faca ceva unitar, un adevarat complex de agrement, insa dupa o vreme l-au divizat si au inchiriat altora. Cei care au Nuba au luat partea dinspre strada, spre Soseaua Nordului, unde au acum un restaurant bun, Argentine, si unul mediocru, Octopus.

Restul a ajuns acum la cei de la Bamboo, dupa cum am spus, care au facut un restaurant italian in cladirea dinspre lac, Limo Cuisine, si un club, cafenea, lounge sau cum vreti sa o mai numiti, pe ponton, care se cheama Kayo Summer Club Garden. Marea terasa, care are si piscina, e impartita frateste de catre acestea doua, si la fel si terasa de pe acoperisul Limo Cuisine, care e un spatiu cu personalitate proprie, oarecum.

Mi-au spus ca Limo Cuisine, ca restaurant, nu e deschis inca, se mai fac amenajari la salon si la terasa din fata lui. Bucataria e functionala, insa, si poti primi mancare daca stai undeva pe terasa mare. Peste vreo saptamana sau doua vor deschide Limo Cuisine cu totul.

De la Kayo Summer Club Garden poti lua bauturi, fiindca e o terasa de vara de tip cafenea – club. La pranz, cand am ajuns eu, era inchis pontonul, se putea sta numai pe terasa de la piscina. Care terasa nu era inca amenajata asa cum imi inchipui eu ca ar trebui sa arate. Nu par sa fi facut cine stie ce renovari fata de cum stiam eu Bonton Palace-ul, si nici macar maturata nu era. Probabil nu se asteptau sa aiba clienti la pranz, eram singurii nede-ai lor acolo.

Ne-au servit, totusi, si inca foarte amabili. Am vazut niste italieni in bucatarie. Meniul Limo Cuisine e si el din bucataria italiana, un fel de amestec de bucatarie traditionala cu aspiratii catre cea fina. Pranzul a inceput foarte bine la Limo Cuisine, cu o caracatita bine rumenita, buna la gust, si cu un piure de cartofi foart bun si el. Insa orezul negru cu legume si creveti a fost destul de mediocru, Bibanul de mare a fost putintel mai bun, insa nu cine stie ce, iar sparanghelul nu a fost curatat de tepi!

Serviciul a fost amuzant, cu un chelner, barman, sef de terasa su manager, ce o fi fost, foarte vesel, cu chef de vorba si de glume, ne-a placut sa facem conversatie. Nu stia el cateva lucruri elementare, insa nu te poti supara, mai ales cand esti deja intr-o dispozitie de vacanta pe o astfel de terasa cu piscina si cu lac.

Preturile sunt mari la Limo Cuisine, si era de asteptat sa fie astfel. O masa in doi iti scoate repede 500 de lei de pe card si ii transfera la Bamboo, daca iei vinul mai ieftin. Daca iei unul mai scump, e mai scump…

Limo Cuisine, impreuna cu Kayo Summer Club Garden, cu terasele lor si cu piscina sunt acum cel mai mare restaurant de vara din Parcul Herastrau, daca le luam impreuna, su unul dintre cele mai mari din Bucuresti. Sa vedem ce va fi la iarna…

Cat despre mancare, bun, am inteles ca Limo Cuisine nu s-a deschis inca, faceau inca teste si ne-au nimerit tocmai pe noi cobai. Ca nu le-a iesit mancarea asa cum au prezentat-o, poti intelege, ca de aceea se numeste experiment, insa in loc sa ne plateasca ei pe noi pentru asta, ne-au luat noua o gramada de bani. O sa revin in caurand la Limo Cuisine, cand va fi in intregime operational, sa vad daca va fi o alta mancare. Deocamdata nu i-am pus in lista restaurantelor cu bucatarie fina. Sunt foarte curios daca vor ajunge pana la urma acolo… (GB – iulie 2018)

Data actualizarii: 16/07/2018

  • Dodo :

    Bravo, va sustin cu comentariul de mai sus, ma intreb vom suferi toata vara din cauza zgomotului ca muzica nu pot sa o numesc, poate totusi dupa tiate reclamatiile facute sa se ia masuri.

    • Jordanezul :

      Draga DODO
      Degeaba te-ntrebi!!Lor nu le pasa de zgomot….pardon.muzica!Dar daca-ti pasa,te rog frumos ca sa ma contactezi pe adresa de e-mail jordanezul(at)yahoo.com
      Si eu locuiesc in zona.

  • Beatrice :

    Mișto. Filmuleț cu un tip pe bicicletă și o tipă alergând. Eleganță și sănătate pură. Dar v-au spus și că nu se poate dormi în Aviatorilor, Dorobanți și nici pe Mihalache din cauza Kayo Summer Club? Până la ora 4-6:00 AM, și asta nu doar în weekend. Primăria autorizează, cei care manâncă și petrec acolo, finanțează.

    • Jordanezul :

      Draga Beatrice
      Degeaba te-ntrebi!!Lor nu le pasa de zgomot….pardon.muzica!Dar daca-ti pasa,te rog frumos ca sa ma contactezi pe adresa de e-mail jordanezul(at)yahoo.com
      Si eu locuiesc in zona.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close