Beef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care aduce tribut gusturilor simple, dar rafinate si perfect armonizate. In era meniurilor foileton, Beef Room propune un meniu minimalist, creat de chef-ul new yorkez Andres Jimenez, a carui vedeta este steak-ul de vita (Flank Steak). Ea vine insotita de cartofi prajiti, un sos secret si untul Café de Paris, invaluit in peste 30 de condimente. Dincolo de simplitatea retetei se afla, insa, o atentie absoluta la detaliile prepararii si la armonia aromelor, care fac diferenta intr-o o friptura si Friptura la care iti ramane gandul.
Meniul este echilibrat de alte retete clasice, precum Veal Milanese, care vine insotit de o salata de rosii Heirloom, ravioli de casa, umputi cu ricotta si ciuperci, Velouté de porumb sau paté de casa, servit cu paine cu nuci si ceapa caramelizata. Meniul contine 3 deserturi alese cu grija tot colectia clasicilor: Peach Melba, Affogato si Chocolate Pot de Crème.
Creatorul meniului a conceput si o formula de asociere a dish-urilor, care face alegerea mai usoara si mai placuta.
Experienta gastronomica este intregita, asa cum se cuvine, de o selectie la sange a celor mai bune vinuri romanesti, dar si de o colectie de bere artizanala, care contine si o aroma creata special pentru Beef Room.
Atmosfera vibranta din Centrul Vechi si de detaliile retro ale restaurantului completeaza aerul de bistro parizian rafinat care invaluie Beef Room. Il gasiti pe strada Doamnei, nr. 12.