Fotografii cu mancarea din restaurante si de oriunde altundeva

Ord. dupa

Fructe de mare proaspete la restaurantul Le Vivier din Piata Dorobanti...

Fructe si legume proaspete din Sicilia trimise de Amalia Bellantoni de...

Cina pregatita de Zoran Savic la Fish House

Mancarea KAIAMO pregatita de Chef Radu Ionescu in restaurantul sau din...

Misu Negritoiu, un pasionat si talentat bucatar. Vom prezenta in curan...

Domnul Alexandru Consulea construieste la...

O cina memorabila cu fructe de mare pregatita de Chef Catalin Jernoiu ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila la Il Villagio, pregatita de Chef Arcangelo Bero Pis...

O cina memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Razvan-Andrei Du...

Cina la memorabila la LOFT

Cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Chef Iulian Constantin pentr...

Peste si fructe de mare cu care Dancing Lobster au concurat la Topul M...

Afiseaza

Fructe de mare proaspete la restaurantul Le Vivier din Piata Dorobantilor, in Bucuresti, aduse cu avionul direct din Bretagne, in Franta, considerate cele mai bune fructe de mare din lume, in parte si datorita apelor mai reci decat cele din alte parti de unde se pescuiesc aceste fructe de mare.

Fructe de mare proaspete la restaurantul Le Vivier

 

Data actualizarii: 06/07/2019