Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

La Piovra pizza & pasta & more, un deja vu

La Piovra pizza & pasta & more, restaurant italian si romanesc

La Piovra e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis prin februarie 2019 pe Clucerului, in locul lui Olio, si fata in fata cu altele doua, Beirut si Jadoo Garden.

E frumos amenajat, au preluat o mare parte din mobilierul si decorurile de la Olio, despre care scrisesem deja destul de apreciativ. E un concept modern, clar, unitar, facut cu materiale de calitate. Am vazut ca au aerisit si pavilionul din spate, in care se fuma la restaurantul de dinainte, acum arata rezonabil si poti sta in el. Au si o terasa pe partea dinspre strada, aceea destul de banal amenajata, fara plante sau ceva cat de cat imbucurator ochiului.

Meniul La Piovra e stufos, ceea ce nu e de bine. Numele lung al restaurantului e La Piovra Pizza & Pasta & More, deci bucatarie italiana, dupa cum se putea usor deduce, dar si cu niste insertii romanesti. Noi am luat somon si dorada cu piure de mazare, destul de mediocre, bruschete foarte bune, la fel si pastele, surprinzator de gustoase, cu atat mai mult cu cat au venit dupa pestele care nu ne-a placut.

Serviciul a fost foarte bun, cu o chelnerita (Iulia) foarte placuta, deschisa si dornica sa ne dea tot ce ne trebuie, si cu un chelner nenatural, dar OK si el.

Preturile rezonabile la La Piovra, mai mici decat erau inainte la Olio. Clienti putini.

La Piovra e, asadar, un restaurant de proximitate corect, bine amenajat, in care vii sa-ti astamperi foamea. Cam la fel ca si celelalte din vecinatate, de altfel. Le dorim sa le mearga bine, se vede ca se straduiesc. Sper ca pizza si pastele sa fie mai bune decat pestele si mancarurile mai sofisticate. (GB – aprilie 2019)

La Piovra pizza & pasta & more, restaurant italian si romanesc

Data actualizarii: 15/11/2019

La Piovra  - Str. Clucerului, nr. 41

  • Cristi G :

    Singurul care a stiut sa faca sa mearga locatia asta a fost Romica, cu Exile. Altfel, parcarea e
    o problema aici si locatarii din zona respira usurati cand vad ca se mai inchide o data…

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close