Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită ...

Altă cină cu bucătărie fină pregătită de Chef Orlando Zaharia l...

Altă cină de iarnă românească pregătită de Chef Daniel Pălici ...

Surpriza lui Chef Orlando ZahariaCând vorbim despre steakhous...

O nouă cină la Noma din Herăstrău, pentru a degusta meniul de înc...

Până acum te gândeai să mergi la țară la Gurbănești, în Câmp...

Cum a ajuns bucătăria peruană contemporană în doar zece ani u...

O cină coreeană memorabilă la ES Yong-ho Kim, ambasadorul Coree...

Ionuț Gheorghe, tânărul chef de la Noma din Herăstrău, ne-a ...

O altă cină memorabilă la KANE, la degustarea meniului de toamnă n...

O cină memorabilă cu Carolina, frumoasa basarabeancă studentă, car...

Am avut multe cine memorabile la București, și la restaurantele din ...

Din câte am putut observa și deduce, Chef Dani Prodan are libertate ...

Nu am fost niciodată în Oltenia. Așa că, atunci când femeia m...

Iată, se face un an de când mâncam doar acasă, cu rare momente...

O cină memorabilă în plină pandemie și în plină iarnă la P...

O noua cină fine dining memorabila la Kane, de degustare a noului men...

O adevarata cina marocana, cu produse si ingrediente aduse direct de l...

O cina inedita si neasteptata pregatita de Chef Florin Andrei Vanau si...

O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne t...

O cina King Crab pregatita de Catalin Petrescu la Argentine, ca sa ne ...

O cina memorabila, cu atat mai mult cu cat a fost in plina pandemie. A...

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Afiseaza

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din programul Bucharest Degustation Tour. Meniul de degustare e disponibil in restaurant pe toata perioada anului 2019. (Click pentru a descarca meniul de degustare)

 

Bucharest Degustation Tour, a Restocracy programme

Tartar de Ton Rosu / Red Tuna Tartar
 Ton rosu cu mousse de avocado, ulei de susan si emulsie de ardei iute
Red tuna, avocado mousse, sesame oil and red chili pepper cream

St. Jacques / Scallops
Pregatite la gratar, servite cu piure de mazare si maioneza picanta
Grilled and served with green peas mousse and spicy mayonnaise

Bisque de Homar / Lobster Bisque
Supa crema cu homar, legume si condimente Mediteraneene, cruton aromat si spuma de lapte
Cream soup with lobster, vegetables and Mediterranean spices, perfumed crouton and milk foam

Riesling Markus Molitor Haus Klosterberg Alc 10.5% – Mosel, Germany

Creveti in Sos de Unt / Prawns in Butter Sauce
Faimoasa noastra reteta de creveti trasi la tigaie cu sos de unt si usturoi
Our famous recipe of pan-fried prawns with butter sauce and garlic

White Biblia Chora, IGP ALC 13.5% – Drama, Macedonia de Est

Cracatita in Stil Mediteraneean / Mediterranean Style Octopus
Caracatita la gratar cu ulei de masline extravirgin infuzat cu usturoi, ceapa condimentata si cartofi aurii trasi in tigaie
Grilled octopus with extravirgin olive oil infused with garlic, spiced red onion and pan-fried golden potatoes

File de Lup de Mare / Seabass File
Pregatit la gratar, servit cu piure de pastarnac si sparanghel verde
Grilled, served with creamy parsnip puree and asparagus

Aligote Caii de la Letea Editie Limitata DOC-CMD Alc 13,5% – Sarica Niculitel

Creme Brulee
Creme brûlée cu vanilie Bourbon
Velvety custard cream with Bourbon vanilla

Galaktoboureko
Placinta greceasca cu o umplutura fina si cremoasa din lapte si gris, indulcit cu miere si sirop de portocale
Greek pie with a delicate filling made of milk and semolina, sweetened with orange syrup 

Moscato d’Asti NIVOLE DOCG – Piemonte

Water and coffee are included / Apa şi cafeaua sunt incluse

Preţ meniu  / Menu price: 300 lei
Wine pairing: 120 lei

Chef Petros Tzogkidis

Mesogios Fish and Seafood Restaurant

Meniul de degustare Restocracy 2019 de la Mesogios Fish & Seafood
Pestii si fructele de mare din galantarul Mesogios
Casa Mesogios Fish & Seafood din cartierul Primaverii

 

Data actualizarii: 04/01/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close