Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Cantina premium a corporatistilor din Metropolis Center

Tin minte cand s-a deschis Reader’s Cafe, acum mai multi ani, si a avut un succes destul de mare, a depasit granitele cartierului, erau oameni care veneau chiar mai de departe pentru o mancare destul de buna atunci, masurata cu alte restaurante, sau pentru o cafea.

Reader’s Cafe are un spatiu destul de fragmentat la parterul Metropolis Center, pe Iancu de Hunedoara, aproape de Perla. Au un fel de cafenea, iar la doi pasi de ea un restaurant mic, cu cateva mese, dintre care unele inalte, de bar. E cam intunecos. S-au straduit sa amenajeze cat de bine s-a putit, designul cu cartile a fost destul de apreciat, si e in continuare, insa dintr-un spatiu ca acela nu poti scoate mai mult.

Terasa e simpla, facuta repede si cu economie, cu cateva umbrele de la furnizori si niste mobilier destul de bun.

Acum, in timp ce scriu, ma uit si pe site-ul lor, vad cu totul altceva. Poate mai au niste spatii si mai sus, la mezanin sau la etaj, dar eu nu le-am vazut pe acelea…

Cred ca au mai simplificat meniul la Reader’s Cafe, acum au unul destul de clasic, eu l-as incadra mai degraba la bucataria urbana, moderna, contemporana, nu la cea internationala, cum spun ei. E mancare destul de buna, atent facuta, dar nimic special. Preturile sunt si ele pe la mijloc.

Serviciul e interesant la Reader’s Cafe, cred ca ii cunosc deja pe marea majoritate a clientilor, sunt oamenii cu lefurile mai mari din cladirile de birouri de deasupra si din jur, asa ca se poarta familiar, ceea ce te face sa te simti mai bine, de obicei.

Reader’s Cafe a fost un restaurant-concept, dar care a devenit in timp un fel de bistrou de proximitate, in special pentru corporatistii din centrul de business. Ceea ce nu e de blamat, ba dimpotriva, e o adaptare realista la context. (GB – iunie 2017)

Data actualizarii: 29/10/2019

Readers Cafe  - Bd. Iancu de Hunedoara, nr. 56-60 (Metropolis Center)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close