Octopus, iulie 2018
0735.100.400
Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabile
Am revenit la Octopus, dupa un an. L-am gasit la fel de frumos, colorat, de vacanta, nu mai repet ce am scris deja.
Cred ca nu au schimbat meniul. Au vrut sa nu fie nimic special cu meniul de la Octopus, si le-a reusit foarte bine… De data aceasta am luat o gustare de tip meze, cu salata de vinete, icre, humus si tzatziki, primele trei banale, fara niciun gust, dar cu tzatzikiul acceptabil, la fel si maslinele si lipia. Apoi un calamar umplut cu branza, destul de bun, si un peste intreg, lup de mare, foarte bun, chiar surprinzator.
Am scris data trecuta ca am dat de o chelnerita adorabila la Octopus, si acum mi s-a intamplat la fel! E cea din poza, mi-a facut mare placere sa vorbesc cu ea si sa o vad zambind fara sa faca vreun efort, ba chiar cu placere, e in natura ei sa zambeasca. Chelnerul care mai trecea din cand in cand pe la noi, dimpotriva, era opusul ei: sictirit, cu privirea in gol si cu mintea la ale lui.
Chelnerita aceasta adorabila a fost adoua surpriza de la Octopus, iar a treia a fost ca mi-au scos gustarea de pe nota de plata, fiindca le-am spus ca nu mi-a placut! Si am primit si o prajitura foarte buna, tot cadou…
Un singur client mai era cand am fost eu, la pranz, insa pe seara cred ca se umple, de obicei.
Octopus e un restaurant foarte frumos, si poate ca ar merita un meniu mai creativ si o mancare ceva mai buna. Sau un chef nou ceea ce e acelasi lucru, de fapt… (GB – iulie 2018)
Un restaurant care ar merita un meniu ceva mai original, mai creativ…
Octopus e un restaurant nou-nout, deschis de doua luni in Parcul Herastrau, in complexul Bonton Palace, langa Argentine. E un restaurant mare, au preluat spatiul dinspre Soseaua Nordului, nu pe cel dinspre lac, acela a ramas o sala de evenimente.
Octopus e un restaurant grecesc traditional, chiar de taverna, daca te uiti in meniu, insa amenajarea e de restaurant elegant. Au avut un arhitect bun si au investit mult in ambianta si decoruri, iar rezultatele sunt pe masura. Culoarea dominanta e albastrul deschis, bleu ciel, turcoaz, ca sigla de la Concursul Mihail Jora, au si niste barci pe tavan… Si terasa e frumoasa, foarte frumoasa, chiar, de m-a facut sa pun Octopus in lista cu marile terase de pe site, chiar daca nu e prea mare. Insa tot ansamblul din care face parte Octopus e foarte spectaculos, si nu te mai gandesti ca terasa lor e doar o bucatica din marea gradina. (…)
Serviciul mi-a placut cel mai mult la Octopus, cu un chelner si o chelnerita tineri, deschisi, veseli, cu un zambet natural, fara grimase. Pe fata, Ramona, am pus-o si in lista cu cei mai buni chelneri din oras. Empatica, grijulie, buna la suflet, sincer preocupata sa faca lucrurile bine si de binele celorlalti, s-a intristat foarte tare cand i-am spus ca nu prea mi-a placut mancarea. Si cu atat mai mult cu cat ea chiar crede, cu sinceritate, ca… (GB – iunie 2017) (citeste tot)
Referinte
Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Argentine din Parcul HerastrauArgentine din Parcul Herastrau e un restaurant excelent, unul dintre marile restaurante ale Buc...
Octopus, iulie 2018 - Sos. Nordului, nr. 7-9 (Parcul Herastrau)