Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turistica de renume (regiunea viticola Bourgogne Franta), angajeaza o familie de romani ca bucatar si camerista. Mini-hotelul are 7 camere si 2 saloane de receptie si organizeaza preponderent evenimente corporate, de afaceri.
Hotelul a avut pana de curand ca angajati un astfel de cuplu de romani. In toata aceasta perioada sotul s-a ocupat de bucatarie si sotia de menajul zilnic al camerelor si servirea in restaurant. Proprietara doreste sa continue in aceeasi formula.
Bucatarul va pregati mesele (max. 14 portii la pranz si seara, max. 16 la micul dejun, cu capacitatea maxima atinsa in weekend si in sezonul cald). Cand programul este incarcat, se face apel la personal extern, 1-3 persoane. Meniurile pot fi adaptate in functie de profilul bucatarului. Bucatarie este bine echipata, la nivelul exidentelor UE. Proprietara se ocupa de managementul general, marketing, cumparaturi, administratie, bar.
Se ofera salarii si avantaje la nivelul pietei locale din Franta, locuinta si masa, folosirea masinii de serviciu. In cazul unui angajament pe termen lung, e prevazuta transferarea treptata a responsabilitatilor de management de la proprietara catre noul cuplu angajat.
Noii angajati trebuie sa aiba cunostinte de franceza sau engleza care sa le permita sa se inteleaga cu proprietara si cu clientii, urmand sa si le perfectioneze pe parcurs in ritm accelerat.
Va rog sa trimiteti un CV detaliat in engleza sau in franceza pe adresa noastra de e-mail: redactia@restocracy.ro, in care sa fie precizate si cerintele.