Ord. dupa
data nr. comentarii nr. vizualizari
Jan 2024
George Butunoiu
O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......
Oct 2023
Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...
Jun 2023
Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...
May 2023
George Butunoiu
O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...
Apr 2023
George Butunoiu
Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...
Feb 2023
Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...
Nov 2022
George Butunoiu
Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...
May 2022
George Butunoiu
O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită ...
Mar 2022
George Butunoiu
Altă cină cu bucătărie fină pregătită de Chef Orlando Zaharia l...
Feb 2022
George Butunoiu
Altă cină de iarnă românească pregătită de Chef Daniel Pălici ...
Jan 2022
George Butunoiu
Surpriza lui Chef Orlando ZahariaCând vorbim despre steakhous...
Jan 2022
George Butunoiu
O nouă cină la Noma din Herăstrău, pentru a degusta meniul de înc...
George Butunoiu
Până acum te gândeai să mergi la țară la Gurbănești, în Câmp...
Dec 2021
George Butunoiu
Cum a ajuns bucătăria peruană contemporană în doar zece ani u...
Nov 2021
George Butunoiu
O cină coreeană memorabilă la ES Yong-ho Kim, ambasadorul Coree...
Nov 2021
George Butunoiu
Ionuț Gheorghe, tânărul chef de la Noma din Herăstrău, ne-a ...
George Butunoiu
O altă cină memorabilă la KANE, la degustarea meniului de toamnă n...
Oct 2021
George Butunoiu
O cină memorabilă cu Carolina, frumoasa basarabeancă studentă, car...
Aug 2021
George Butunoiu
Am avut multe cine memorabile la București, și la restaurantele din ...
Jun 2021
Din câte am putut observa și deduce, Chef Dani Prodan are libertate ...
May 2021
George Butunoiu
Nu am fost niciodată în Oltenia. Așa că, atunci când femeia m...
Mar 2021
George Butunoiu
Iată, se face un an de când mâncam doar acasă, cu rare momente...
Feb 2021
George Butunoiu
O cină memorabilă în plină pandemie și în plină iarnă la P...
Oct 2020
George Butunoiu
O noua cină fine dining memorabila la Kane, de degustare a noului men...
Oct 2020
George Butunoiu
O adevarata cina marocana, cu produse si ingrediente aduse direct de l...
Sep 2020
George Butunoiu
O cina inedita si neasteptata pregatita de Chef Florin Andrei Vanau si...
Aug 2020
George Butunoiu
O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne t...
Aug 2020
George Butunoiu
O cina King Crab pregatita de Catalin Petrescu la Argentine, ca sa ne ...
Jul 2020
George Butunoiu
O cina memorabila, cu atat mai mult cu cat a fost in plina pandemie. A...
Mar 2020
George Butunoiu
Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...
Feb 2020
George Butunoiu
O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...
Feb 2020
George Butunoiu
O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...
Feb 2020
George Butunoiu
O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...
Jan 2020
George Butunoiu
O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...
Jan 2020
George Butunoiu
O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...
Nov 2019
George Butunoiu
O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...
Nov 2019
George Butunoiu
O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...
Nov 2019
George Butunoiu
O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...
Nov 2019
George Butunoiu
Domnul Alexandru Consulea construieste ...
Sep 2019
George Butunoiu
Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...
Aug 2019
George Butunoiu
O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...
Aug 2019
George Butunoiu
Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti
...
Aug 2019
George Butunoiu
O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...
Aug 2019
George Butunoiu
O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...
Jul 2019
George Butunoiu
Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...
George Butunoiu
Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...
George Butunoiu
Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...
George Butunoiu
Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...
May 2019
George Butunoiu
O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...
George Butunoiu
Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...
O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Razvan-Andrei Dumitru la Kanpai pentru Topul Mancarurilor 2019 , cu supa ramen in centrul atentiei.
Supa Ramen este un simbol national pentru japonezi si este considerata ca fiind cea mai hranitoare supa din lume. Este facuta dintr-un stock obtinut din oase de porc si de pui, usturoi, ghimbir si praz. In functie de supa ramen aleasa, se adauga taitai din faina de grau, sunca de porc japoneza (Yakibuta) si diferite sosuri.
Meniul pregatit de Kana Hashimoto si de Chef Razvan-Andrei Dumitru a cuprins sushi, sashimi, tataki si cateva alte feluri in afara competitiei. Insa aceasta supa a fost cel mai bine reprezentata, mai ales ca anul trecut Kanpai a fost castigatorul competitiei la aceasta categorie, si anul acesta spera sa repete performanta.
Salata de caracatita
Seanad cu sos de turfe
Seabas transat cat se poate de subtire cu sos de ponzu cu trufe
Legume tempura, patrunjel tempura
Curry
Wok vegetarian
Role facute cu sparanghel tempura, vita tataki foie-gras, pesmet tanuki deasupara.
Ramen Shoyu: Stoc, sunca de porc japoneza (Yakibuta), paste, sos de soia si ou fiert marinat
Ramen Miso: Stoc, sunca de porc japoneza (Yakibuta), ceapa verde, ou fiert marinat, unt, paste, supa de porc, porumb, varza chinezeasca, morcov si ceapa uscata
Tan Tan Ramen: Stoc, paste, carne tocata de porc, bambus, ciuperci shiitake, pasta de alune, pasta de susan, praz, ardei iute, ou fiert marinat
Ramen Yokohama: Stoc, paste, carne tocata de porc, sunca de porc japoneza (Yakibuta), usturoi, ardei iute, ulei de susan, ou batut, praz
Ramen Sea-food: Stoc, paste, creveti, calamari, urechi de lemn, bambus, varza chinezeasca
Maki beef Foie-gras
Desert specific japonez cu orez si inghetata de cacao Retete: Kana Hashimoto si Chef Kanpai Razvan-Andrei Dumitru
Kanpai Bistro e unul dintre cele mai cunoscute restaurante japoneze generaliste din Bucuresti.
Data actualizarii: 04/01/2021
Comentarii (3)
Buna dimineata
Totul arata minunat si apetisante
Puteti arată si preturile ?
Va multumesc
Preturile sunt rezonabile. Le au pe site-ul lor. GB
Stai acasa