Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită ...

Altă cină cu bucătărie fină pregătită de Chef Orlando Zaharia l...

Altă cină de iarnă românească pregătită de Chef Daniel Pălici ...

Surpriza lui Chef Orlando ZahariaCând vorbim despre steakhous...

O nouă cină la Noma din Herăstrău, pentru a degusta meniul de înc...

Până acum te gândeai să mergi la țară la Gurbănești, în Câmp...

Cum a ajuns bucătăria peruană contemporană în doar zece ani u...

O cină coreeană memorabilă la ES Yong-ho Kim, ambasadorul Coree...

Ionuț Gheorghe, tânărul chef de la Noma din Herăstrău, ne-a ...

O altă cină memorabilă la KANE, la degustarea meniului de toamnă n...

O cină memorabilă cu Carolina, frumoasa basarabeancă studentă, car...

Am avut multe cine memorabile la București, și la restaurantele din ...

Din câte am putut observa și deduce, Chef Dani Prodan are libertate ...

Nu am fost niciodată în Oltenia. Așa că, atunci când femeia m...

Iată, se face un an de când mâncam doar acasă, cu rare momente...

O cină memorabilă în plină pandemie și în plină iarnă la P...

O noua cină fine dining memorabila la Kane, de degustare a noului men...

O adevarata cina marocana, cu produse si ingrediente aduse direct de l...

O cina inedita si neasteptata pregatita de Chef Florin Andrei Vanau si...

O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne t...

O cina King Crab pregatita de Catalin Petrescu la Argentine, ca sa ne ...

O cina memorabila, cu atat mai mult cu cat a fost in plina pandemie. A...

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Afiseaza

Tana Hashimoto

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Razvan-Andrei Dumitru la Kanpai pentru Topul Mancarurilor 2019, cu supa ramen in centrul atentiei.

Supa Ramen este un simbol national pentru japonezi si este considerata ca fiind cea mai hranitoare supa din lume. Este facuta dintr-un stock obtinut din oase de porc si de pui, usturoi, ghimbir si praz. In functie de supa ramen aleasa, se adauga taitai din faina de grau, sunca de porc japoneza (Yakibuta) si diferite sosuri.

Meniul pregatit de Kana Hashimoto si de Chef Razvan-Andrei Dumitru a cuprins sushi, sashimi, tataki si cateva alte feluri in afara competitiei. Insa aceasta supa a fost cel mai bine reprezentata, mai ales ca anul trecut Kanpai a fost castigatorul competitiei la aceasta categorie, si anul acesta spera sa repete performanta.

  • Salata de caracatita
  • Seanad cu sos de turfe
  • Seabas transat cat se poate de subtire cu sos de ponzu cu trufe
  • Legume tempura, patrunjel tempura
  • Curry
  • Wok vegetarian
  • Role facute cu sparanghel tempura, vita tataki foie-gras, pesmet tanuki deasupara.
  • Ramen Shoyu: Stoc, sunca de porc japoneza (Yakibuta), paste, sos de soia si ou fiert marinat
  • Ramen Miso: Stoc, sunca de porc japoneza (Yakibuta), ceapa verde, ou fiert marinat, unt, paste, supa de porc, porumb, varza chinezeasca, morcov si ceapa uscata
  • Tan Tan Ramen: Stoc, paste, carne tocata de porc, bambus, ciuperci shiitake, pasta de alune, pasta de susan, praz, ardei iute, ou fiert marinat
  • Ramen Yokohama: Stoc,  paste, carne tocata de porc, sunca de porc japoneza (Yakibuta), usturoi, ardei iute, ulei de susan, ou batut, praz
  • Ramen Sea-food: Stoc, paste, creveti, calamari, urechi de lemn, bambus, varza chinezeasca
  • Maki beef Foie-gras
  • Desert specific japonez cu orez si inghetata de cacao

Retete: Kana Hashimoto si Chef Kanpai Razvan-Andrei Dumitru

Kanpai Bistro e unul dintre cele mai cunoscute restaurante japoneze generaliste din Bucuresti.

Cina la Kanpai pentru Topul Mancarurilor 2019

Kana Hashimoto

Data actualizarii: 04/01/2021

  • gurmandul :

    Buna dimineata
    Totul arata minunat si apetisante
    Puteti arată si preturile ?
    Va multumesc