Prime, martie 2017
www.facebook.com/Prime-Steaks-Seafood-...
0213.119.000
Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate
Multi considera ca restaurantul Prime de la Radisson e cel mai bun restaurant steakhouse din Bucuresti, daca nu chaiar cel mai bun dintre toate restaurantele. Au destule argumente, cu rezerva ca o comparatie cu restaurantele cu alte bucatarii, de pilda cu unul pur frantuzesc, e destul de arbitrara si speculativa, facuta doar de dragul clasificarii.
Prime Steaks & Seafood, pe numele lui intreg, e la parterul hotelului Radisson, in interior, nu se intra din strada. E destul de mic, are o singura sala cu cateva mese, cu bucataria la vedere, in spatele unui geam semitransparent ermetic. Si geamurile care dau spre holul central al hotelului sunt fumurii, semitransparente. Foarte elegant conceput si amenajat, atmosfera englezeasca aristocratica, mereu in penumbra, culori inchise, lemn si pilele de cea mai buna calitate.
Meniul de la Prime s-a mai imbogatit de-a lungul timpului. La inceput il consideram un restaurant cu bucatarie americana (atat cat poate aceasta sa fie definita), mai ales ca subtitlul de „steaks and seafood” a ramas in continuare. Insa acum l-as pune la bucatarie internationala, mai degraba. Au un chef de mare clasa la Prime, fara indoiala, ajutat si de faptul ca isi pot permite sa cumpere cele mai bune produse de pe piata, de la un capat la celalalt al camarii.
Vita Hereford din Irlanda, in special, e „vedeta” de la Prime, probabil singurul restaurant din Bucuresti care are ceasta vita, din cate stiu pana acum. Au si o sectiune separata de gratar in meniu, „gratarul Josper cu carbuni”.
Retetele sunt sofisticate, produsele de cea mai buna calitate, atentia la detalii si la standarde e maxima, asa ca Prime de la Radisson e un adevarat restaurant de fine dining ce a fost mereu in competitia pentru cel mai bun restaurant din Bucuresti. Multi asa il si considera.
Si serviciul e foarte bun la Prime, cu chelneri experimentati, foarte siguri pe ei (unii chiar prea siguri), care stiu sa respecte procedurile, de asemenea. Sunt obisnuiti cu clientii pretentiosi, cu bani multi si umblati prin lume, care stiu ce inseamna o mancare buna si un serviciu pe masura sumei scoase de pe card la fiecare astfel de masa.
Fiindca preturile de la Prime sunt mari – cele mai mari din Bucuresti dupa calculele pe care le face Daniel, comparand cifrele din meniuri. Oricum, aproape toti cei care mananca la Prime platesc cu cardurile de firma, asa ca asta nu conteaza prea mult pentru ei.
Prime Steaks & Seafood de la Radisson e, asadar, unul dintre marile restaurante ale Bucurestiului. Steakhouse, in primul rand, cu excelenta vita Hereford, insa la fel de bun cu toate celelalte feluri de mancare. Cand va simtiti un om important, sau cand va invita un astfel de om important, mergeti la Prime, e o experienta care merita incercata din cand in cand… (GB – martie 2017)
Seating for 46 guests in an intimate atmosphere, Prime Steaks and Seafood promises to tempt with an elegant selection of beautifully prepared dishes and is perfect for business or pleasure. Guests dining here can sample and choose their wine from our walk-in wine cellar. Reservation is essential.
*
Avand locuri pentru 46 de persoane si o atmosferă intimă, Prime Steaks and Seafood promite să ispitească cu o selecție de feluri de mâncare elegant frumos preparate și este perfect pentru intalniri de afaceri si nu numai. Oaspeții care savureaza mese aici pot alege vinul din crama noastră. Rezervarea este importanta.
ADRESA: Calea Victoriei, nr. 63-81, Bucuresti
Tel: 021.311.9000
Email: info.bucharest@radissonblu.com
SITE: http://tasteofblu.ro/#prime_concept
FB: https://www.facebook.com/primesteaksaandseafood/?fref=ts
Facilitati: wireless, spatiu nefumatori
Cash si card
Orar:
Lunch: Monday – Friday: 12:00 – 15:00
Dinner: Monday – Saturday, 18:00 – 23.30
The restaurant is closed on Sunday.
Prime, martie 2017 - Calea Victoriei, nr. 63-81 (Hotel Radisson)