Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

SĂNĂTATEA ÎN BUCATE: Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă!

Nici în aceste zile de urgie care ne constrâng la mari încercări, Locanta Jariștea nu și-a uitat clienții fideli și va face totul pentru ca acestora să nu le lipsească mâncărurile delicioase cu care i-a obișnuit.

Sub bagheta de argint a Kerei Calița, echipa de pricepuți și destoinici bucătari a Jariștei pregătește în continuare, în condiții de igienă imaculată, faimoasele meniuri tradiționale românești care au făcut faimă Locantei.

Și, ca de obicei, porțiile vor fi mai mult decât îndestulătoare!

Sub deviza „ÎN FIECARE ZI, UN MENIU BUN, SĂNĂTOS, IEFTIN ȘI GUSTOS!”, puteți comanda – cu 24 de ore înainte – felurile de mâncare preferate la unul dintre următoarele numere de telefon:

  • 0721 961 936
  • 0775 609 233
  • 0770 948 868

Livrările se fac zilnic între orele 11.00 – 20.30 în orice parte a Bucureștiului.

Pentru toate comenzile, curierul este inclus în preț.

 

MENIUL NUMĂRUL 1: SINDROFIE ÎN CARANTINĂ

Ciorbă de perișoare – 3 porții = 1.200 ml – 12 perisoare, smântână și ardei iute

Sărmăluțe în foi de viță – 3 porții = 18 bucăți + smântână

sau

Pilaf cu pulpe de pui cu os – 3 porții = 3 pulpe mari + 450 gr. pilaf

Plăcintă de brânză – 1 porție – 150 gr.

Plăcintă de mere – 1 porție – 150 gr.

Plăcintă de dovleac – 1 porție – 150 gr.

Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț – 85 lei

MENIUL NUMĂRUL 2: ÎNDESTULARE PE PODUL CALIȚEI

Ciorbă sănătoasă de fasole albă boabe cu ciolan afumat plus ardei iute – 3 porții = 1.200 ml

Șnițele dâmbovițene din porc, curcan sau pui, cu piureu de cartofi – 3 porții = 6 buc. șnițele + 450 gr. piureu

sau

Piept de pui cu smântână și mărar, numit blachet – 3 porții = 750 grame + 450 gr. mămăligă

Prăjitură cu aluat fraged și gem – 1 porție = 150 gr.

Negresă – 1 porție =150 gr.

Păcintă cu brânză – 1 porție =150 gr.

Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț  85 lei

 

 

MENIUL NUMĂRUL 3: DESFĂTAREA LUI KIR NICOLA

Plăcintă macedoneană de carne – 3 porții = 600 gr.

sau

Plăcintă de creier – 3 porții = 600 gr.

Saramură de crap lipovenească cu mămăligă – 3 porții = 750 gr. saramură+ 450 gr. mămăligă

sau

Jumări de somn cu usturoi și mămăligă – 3 porții = 750 gr. jumări somn + 450 gr. mămăligă

Clătite cu dulceață – 3 porții = 6 buc.

Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț 95 lei

 

 

MENIUL NUMĂRUL 4: CABARET CULINAR BUCUREȘTEAN

Ciorbă de văcuță dreasă cu smântână, plus ardei iute – 3 porții = 1.200 ml

Musaca grecească de cartofi cu carne și smântână – 3 porții =750 gr.

sau

Pârjoale moldovenești (3 bucăți la porție), cu piureu de cartofi – 3 porții = 9 buc. mari pârjoale + 450 gr. piureu

Cremă de zahăr ars – 1 porție = 150 gr.

Prăjitură cu aluat fraged și gem – 1 porție = 150 gr.

Plăcintă de mere – 1 porție – 150 gr.

Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț   85 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 5: PETRECERE NEGUSTOREASCĂ

Ciorbă de burtă cu smântână și ardei iute – 3 porții – 1.200 ml

Mușchi de porc umplut cu slănină, usturoi și cârnat, tăvălit în mălai cu cartofi la cuptor– 3 porții – 750 gr + 450 gr. cartofi la cuptor

sau

Sărmăluțe „Păstorel” în foi de varză (5 bucăți la porție) cu mămăligă – 3 porții =  15 buc. sarmale + 450 gr. mămăligă

Un chec à la Jariștea = 450 gr.

Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț 90 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 6: CHEF PESCĂRESC

Icre de crap tescuite cu migală – 3 porții = 450 gr.

Zacuscă lipovenească de somn cu legume – 3 porții = 600 gr.

Șalău de Mostiștea în panadă, câte 2 bucăți la porție, cu cartofi nature – 3 porții = 6 buc. șalău + 450 gr. cartofi

sau

Crap prăjit cu mămăligă și mujdei de usturoi – 3 porții = 750 gr. crap + 450 gr. mămăligă

Tort  „Kera Calița” – 1 porție = 150 gr.

Prăjitură cu aluat fraged și gem – 1 porție = 150 gr.

Plăcintă de dovleac – 1 porție – 150 gr.

Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț   95 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 7 – BUCATE DE POST

Ciorbă românească de legume – 3 porții = 1.200 ml

Ardei umpluți cu orez și ciuperci ca la mânăstire – 3 porții = 750 gr.

sau

Sărmăluțe în foi de varză cu orez și ciuperci – 3 porții = 15 buc.

Prăjitură negresă de post – 1 porție  = 150 gr.

Tăieței de casă cu nucă, pesmet și scorțișoară – 2 porții = 300 gr.

Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț   70 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 8 – BUCATE DE POST

Fasole bătută – 3 porții – 450 gr.

Zacuscă de vinete – 3 porții – 450 gr.

Salată de vinete – 3 porții – 450 gr.

Praz cu măsline – 3 porții – 900 gr.

Tăieței de casă cu nucă, pesmet și scorțișoară – 3 porții = 450 gr.

Preț   85 lei

KERA CALIȚA vă urează SĂNĂTATE ÎN BUCATE! (Comunicat de presa – aprilie 2020)

Data actualizarii: 06/04/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close