Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza pe o crestere de 20% a veniturilor

Vacamuuu breakfastRestaurantul VacaMuuu extinde meniul de mic dejun cu 11 noi preparate dedicate unui public orientat spre un lifestyle sanatos si echilibrat. Prin intermediul sau, VacaMuuu vizeaza atragerea rezidentilor, antreprenorilor si publicului din corporatiile din proximitate pentru intalnirile din prima parte a zilei, precum si o crestere cu 20% a veniturilor zilnice.

Mentinerea restrictiilor la nivel de restaurante au determinat o abordare noua pentru VacaMuuu, restaurant cu traditie pe zona de steakhouse. In prezent, restaurantul din Floreasca functioneaza la o capacitate de 35% din numarul total de mese.

Conceptul nostru de business de bacanie-macelarie & Steakhouse ne-a ajutat sa trecem relativ bine peste perioada de stare de urgenta. Redeschiderea teraselor nu ne-a adus insa un numar de clienti suficient de mare incat sa compenseze scaderile evidente. In ciuda masurilor de siguranta luate, oamenii sunt inca reticenti in privinta servirii meselor in oras, iar restrictiile oricum fac ca mesele care inainte erau ocupate de 6-8 persoane sa fie acum disponibile pentru 2-4 persoane. De asemenea, exista o scadere de peste 90% in numarul de turisti, astfel incat amprenta pusa de actualul context continua sa fie destul de mare – declara Gabriel Grigore, Director General VacaMuuu.

Pariu pe mic dejun

Prin urmare, una dintre masurile luate de antreprenor este extinderea meniului, spre o zona neabordata in cei 8 ani de existenta ai restaurantului. Astfel, incepand cu
1 August, acesta devine o destinatie pentru mic dejun si brunch. Noua abordare vizeaza atat zona de clienti care lucreaza in zona si antreprenori, cat si segmentul de clienti rezidentiali, care locuiesc in proximitate. In special pentru acestia, dar nu numai, VacaMuuu si-a modificat programul de weekend spre zona de brunch targetand inclusiv familiile cu copii.

Restrictiie in ceea ce priveste activitatea din interior a restaurantului, ne fac sa extindem pe cat posibil operatiunile terasei. Atragerea clientilor pe segmentul de mic dejun este un prim pas in aceasta directie, noi fiind pana acum un restaurant tip steakhouse apreciat pentru pranz si cina. Terasa VacaMuuu are o capacitate de 48 persoane, cu posibilitate de extindere cu inca 6 mese de doua persoane. Este o alegere frecventa pentru pranzuri de afaceri sau cina. Prin extinderea meniului ne asteptam sa devina o destinatie si pentru mic dejun” –precizeaza Gabriel Grigore.

Pentru perioada urmatoare, antreprenorul estimeaza ca numarul de clienti va creste, datorita noii abordari, cu 20%.

Noul meniu Delicious Breakfast al VacaMuuu este disponibil incepand cu 1 august. Propunerile acestuia merg catre un stil de viata sanatos, echilibrat, unde gustul se imbina cu preparatele de calitate, premium si mereu proaspete, fara ingrediente congelate. Printre preparatele-vedeta cu care VacaMuuu isi doreste sa atraga noi clienti se numara Omleta cu branza proaspata de capra, Gouffre cu Somon afumat, Shakshuka si, bineinteles, Steak&Eggs.

VacaMuuu a fost deschis la Piata Floreasca (Calea Floreasca 111) in anul 2012 si este una dintre destinatiile preferate de bucuresteni si nu numai in categoria restaurantelor tip Steakhouse. In 2019, cifra de afaceri a restaurantului a fost de
9,7 miloane de lei. Pentru acest an, cifra de afaceri estimata este de 7,6 milioane de lei. (Comunicat de presa – iulie 2020)

 

Vacamuuu

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house Vacamuuu e o macelarie cu braserie, din care poti cumpara carne pentru acasa, dar poti sa si mananci acolo ca la orice restaurant / steak house. Conceptul ...

Data actualizarii: 30/07/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close