Paine si Vin e un bistrou facut sa para boem (chiar e boem, dupa o definitie mai permisiva), construit ca la cartea de marketing, piesa cu piesa, incepand cu pozitionarea, mobilierul, ambianta si terminand, dar nu in ultimul rand, cu personalul perfect ales.
Paine si Vin e la parterul unei cladiri vachi de pe Brezoianu, chiar unde incepe aceasta celebra strada din Centrul Vechi, aceeasi cladire care are si Energiea, localul perfect similar lui Paine si Vin intr-ale boemei.
Mobilierul e din lemn tot, design cu cap, facut de un bun arhitect, decoruri unicat. Au si o strapontina cu cateva mese, iar afara, pe trotuarul ingust, altele de cate doua locuri.
Meniul de la Paine si Vin e asa: platou cu gustari si pizza de la un mare cuptor care se vede in capat, langa niste rafturi cu paine. Care paine nu stiu unde facuta, presupun ca nu acolo.
Chelnerii si-au intrat perfect in rol, clientela recurenta, fara indoiala, dupa familiaritatea relatiilor cu personalul. Mai multi cu copii, ca si la alte localuri boeme. O pizza 36 de lei mi s-a parut cam mult, dar a fost bunicica – si mai buna, sunt sigur, daca nu ar fi avut niste carnati mai afumati si mai sarati decat ar fi fost cazul.
Paine si Vin poate fi pus pe lista localurilor boeme, daca accepti ca exista si locuri boeme fara boemi. E o discutie lunga, asta cu boemele, de unde pana unde tin, o vom lamuri spre sfarsitul anului astuia. (GB – mai 2018)
Portii: medii
Criteriul
May-2018
Mancare
7.50
Specifica bucatariei
8.5
Vita
Peste
Legume
Paste
Sosuri
Originalitate
6
Prezentare
8
Servicii
8.33
Rapiditate
8
Contact
9
Atentie la detalii
8
Ambianta
9.00
Exterior
9.5
Interior
9
Gradina
8.5
Bonusul evaluatorului
9
Nota finala
8.27
Criteriul
May-2018
Mancare
7.50
Specifica bucatariei
8.5
Vita
Peste
Legume
Paste
Sosuri
Originalitate
6
Prezentare
8
Servicii
8.33
Rapiditate
8
Contact
9
Atentie la detalii
8
Ambianta
9.00
Exterior
9.5
Interior
9
Gradina
8.5
Bonusul evaluatorului
9
Nota finala
8.27
Centrul Vechi al Bucurestiului, cunoscut si ca Centrul Istoric…