S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, în capătul din Piața Floreasca. Bucătăria ocupă o mare parte a spațiului, la vedere din stradă, în spatele unui perete de sticlă. Spațiul de vânzare e mic, bine amenajat, dar fără vreo masă înăuntru, pentru că nu au loc. Însă au reușit să pună două pe trotuar.
Croissantele sunt foarte bune, în mod special. Dintre celelalte câteva produse pe care le-am gustat nu pot spune decât că sunt surprinzător de scumpe, ceea ce face Andreea F de la Piața Floreasca una dintre cele mai scumpe patiserii din București. Extrem de aroganți – probabil se bazează pe ceva ce eu nu am aflat încă… (George Butunoiu – octombrie 2021)
Data actualizarii: 30/04/2023
O nouă patiserie Andreea F la Piața Floreasca - Str. George Calinescu, nr. 52 (Piata Floreasca)
Produse bune la patiseria Andreea F de la P. Victoriei, dar niste preturi de Paris, nu de Bucuresti. Eu inteleg ca sunt artizanale, etc, dar chiar asa… probabil proprietara vrea sa faca avere din croissante si prajituri… ceea ce e oricum imposibil. O felie de placinta cu dovleac fara prea mult dovleac, 12 lei, un choix a la creme 20 lei (!!), o felie de tort in jur de 22-25 lei (!!)…, o paine mica cu seminte 16 lei(!). Sa fim seriosi, ce e cu preturile astea?
Te invit sa intri la faimoasa cofetarie-patiserie-bataie de joc numita AnaPan, unde 1 kg de pateuri de cea mai proasta calitate costa aproape 100 lei si de unde recent am cumparat (din prostie, recunosc, pt ca imi propusesem de mult sa nu mai intru la ei dar m a luat valul sarbatorilor) un cozonac cu termenul de expirare chiar in ziua in care l am cumparat si care a costat 105 lei. Nu mai spun ca avea gust de margarina expirata. Luand in considerare inflatia si calitatea ingredientelor, preturile patiseriei Andreea F. sunt mai mult decat corecte.
Produse bune, in general. Foarte atenti la detalii, dar nu si la gust.
La tarte, desi arat extraordinar de bine, crema de vanilie e foarte putina si nu prea are gustul acela de vanilie, iar tarta cu ciocolata, nu prea este ciocolata. Ai impresia ca e un biscuite sters cu niste crema de ciocolata.
In sfirsit, o noua patiserie din Micul Paris, care poate aduce gustul, savoarea și aromele Parisului intr-o locație cocheta și cu design modern.
După închiderea celebrei Rue du Pain am căutat locul in care produsele de patiserie și brutărie fac cinste tradiției și bunului gust. Felicitări Andreea și mult succes!
Adrian M Bucuresti- Manhattan
Produsele patiseriei Andreea F sunt realizate cu o rara atentie la detalii si din ingrediente premium. Un gust obișnuit cu grasimile vegetale, foietajele săturate cu ulei de palmier sau creme-instant, nu va înțelege niciodată calitatea unui cremsnit artizanal, cu o crema clasica de vanilie si nu va aprecia o tarta acoperită cu o mulțime de fructe exotice, proaspete, care nu au nevoie de un strat protector de gelatina. Cei care apreciază o tarta din cosulete cumpărate en-gros, umpluta cu crema instant si acoperită cu kiwi, struguri si gelatina nu va aprecia produsele acestei patiserii si le va considera scumpe si atat.
Comentarii (8)
Produse bune la patiseria Andreea F de la P. Victoriei, dar niste preturi de Paris, nu de Bucuresti. Eu inteleg ca sunt artizanale, etc, dar chiar asa… probabil proprietara vrea sa faca avere din croissante si prajituri… ceea ce e oricum imposibil. O felie de placinta cu dovleac fara prea mult dovleac, 12 lei, un choix a la creme 20 lei (!!), o felie de tort in jur de 22-25 lei (!!)…, o paine mica cu seminte 16 lei(!). Sa fim seriosi, ce e cu preturile astea?
Te invit sa intri la faimoasa cofetarie-patiserie-bataie de joc numita AnaPan, unde 1 kg de pateuri de cea mai proasta calitate costa aproape 100 lei si de unde recent am cumparat (din prostie, recunosc, pt ca imi propusesem de mult sa nu mai intru la ei dar m a luat valul sarbatorilor) un cozonac cu termenul de expirare chiar in ziua in care l am cumparat si care a costat 105 lei. Nu mai spun ca avea gust de margarina expirata. Luand in considerare inflatia si calitatea ingredientelor, preturile patiseriei Andreea F. sunt mai mult decat corecte.
FOARTE FINE PRODUSELE!
Produse bune, in general. Foarte atenti la detalii, dar nu si la gust.
La tarte, desi arat extraordinar de bine, crema de vanilie e foarte putina si nu prea are gustul acela de vanilie, iar tarta cu ciocolata, nu prea este ciocolata. Ai impresia ca e un biscuite sters cu niste crema de ciocolata.
In sfirsit, o noua patiserie din Micul Paris, care poate aduce gustul, savoarea și aromele Parisului intr-o locație cocheta și cu design modern.
După închiderea celebrei Rue du Pain am căutat locul in care produsele de patiserie și brutărie fac cinste tradiției și bunului gust. Felicitări Andreea și mult succes!
Adrian M Bucuresti- Manhattan
Produsele patiseriei Andreea F sunt realizate cu o rara atentie la detalii si din ingrediente premium. Un gust obișnuit cu grasimile vegetale, foietajele săturate cu ulei de palmier sau creme-instant, nu va înțelege niciodată calitatea unui cremsnit artizanal, cu o crema clasica de vanilie si nu va aprecia o tarta acoperită cu o mulțime de fructe exotice, proaspete, care nu au nevoie de un strat protector de gelatina. Cei care apreciază o tarta din cosulete cumpărate en-gros, umpluta cu crema instant si acoperită cu kiwi, struguri si gelatina nu va aprecia produsele acestei patiserii si le va considera scumpe si atat.
Da, desigur! O să ne reeducăm și poate vom înțelege într-o zi… GB
Patiseria este f moderna , placuta iar Produse le au o calitate superioara , ingredients de calitate, f scumpe iar Produsele sunt lucrate din