George’s Fisheries, micul local ca din filmele italiene al lui George Găitan
George Găitan a lucrat prin niște restaurante de pește și fructe de mare cunoscute, din centru, și într-o zi, nu cu mult timp în urmă, a decis să-și facă mica lui afacere. Pentru asta a luat un colț din parterul unui bloc nou din Cartierul Latin, în Prelungirea Ghencea, chiar la ieșirea din București către Clinceni. A făcut așa pentru că acolo locuiește și el, dar mai ales pentru oamenii aceia nu prea au auzit de o mâncare cu adevărat bună, marile restaurante fiind foarte departe de ei, mult de mers până în centru sau în nord.
Conceptul e simplu, cel care prinde acum foarte bine la bucureșteni: pescărie cu bistrou. Are galantare cu pește proaspăt, nimic congelat, din care iei pentru acasă. Însă George Găitan îți poate încropi și el ceva pe loc, acolo, luând peștele direct din vitrină, curățându-l cu o dexteritate și viteză de maestru și apoi făcând ceva pe aragazul de alături. Dar mulți iau hamburgerii lui cu pește, se pare că au ajuns cunoscuți în zonă. Am primit și noi, și au fost buni, într-adevăr.
Are o terasă afară, când e cald, însă când vine frigul locul devine parcare și poți sta doar la măsuța de pe trotuarul din fața pescăriei. Înăuntru nu are spațiu pentru mese.
George’s Fisheries e o pescărie, așadar, cu un mic bistrou pe timp de vară când pot încropi o terasă, și cu un take-away cu ce-ți gătește repede George Găitan, dacă nu vrei să îți complici viața acasă. Când e multă lume – și cred că adesea are mulți clienți – vine și femeia lui George să-l ajute la vânzare, el ocupându-se mai mult de gătit. Foarte bine, sper să fie luat ca exemplu și să ajungă mâncarea bună și dincolo de Piața Unirii… (George Butunoiu – noiembrie 2021)
George Găitan cu femeia și cu pescăria lui
Cartierul Latin din Ghencea
Portii: medii
Criteriul
Oct-2021
Mancare
8.25
Specifica bucatariei
9
Vita
Peste
10
Legume
Paste
Sosuri
Originalitate
7
Prezentare
7
Servicii
8.67
Rapiditate
9
Contact
10
Atentie la detalii
7
Ambianta
4.50
Exterior
4
Interior
Gradina
5
Bonusul evaluatorului
9
Nota finala
7.73
Criteriul
Oct-2021
Mancare
8.25
Specifica bucatariei
9
Vita
Peste
10
Legume
Paste
Sosuri
Originalitate
7
Prezentare
7
Servicii
8.67
Rapiditate
9
Contact
10
Atentie la detalii
7
Ambianta
4.50
Exterior
4
Interior
Gradina
5
Bonusul evaluatorului
9
Nota finala
7.73
Istoricul business-ului: cum a pornit totul si evolutia in ani
George’s Fisheries s-a nascut din drag de oameni si de peste. Conceptul a pus alaturi experienta internationala de peste 15 ani a fondatorului in domeniul pestelui si al preparatelor din peste cu dorinta oamenilor de a avea servicii si produse de inalta clasa.
George’s Fisheries este un concept modern, unic, care a fost gandit si cizelat cu multa vreme inainte de a se naste. Desavarsirea lui s-a realizat in plina pandemie, in anul 2020, avandu-l ca protagonist pe George, fondator si Concept Manager.
Cand intri la noi, atmosfera vesela te imbie sa visezi ca esti pe malul marii, alaturi de un preparat gustos din peste sau fructe de mare si un pahar generos de vin. Poti servi cafea din partea casei si primesti sfaturi despre modalitatea de preparare, beneficiile fiecarui produs, continut nutritiv si retete spectaculoase. Nu pleci niciodata cu mana goala! Chiar daca ai decis ca azi nu e ziua in care mananci peste, sigur iti vei aduce aminte cu drag de noi, de atmosfera primitoare si de sfaturile profesioniste.
De ce George’s Fisheries?
Pentru ca iubim oamenii si iubim pestele. Pentru ca respectam clientul si ii oferim cele mai bune produse, preparate cu grija, din cel mai proaspat peste. Pentru ca nu te lasam niciodata sa pleci nemultumit.
Ce ne deosebeste de ceilalti?
Grija fata de client este cartea noastra de vizita. Produsele sunt mereu proaspete, intotdeauna variate. Ele vin la pachet cu serviciile pe care le oferim: consultanta in domeniul culinar, filetare, eviscerare, pregatire a produselor ready to cook sau gatire. Urmarim in permanenta feedback-ul post-vanzare.
Echipa
George – fondator George’s Fisheries si Concept Manager. Pasionat de peste, de vorba buna si de oameni. Are o experienta internationala de peste 15 ani in domeniul pestelui si al produselor din peste, a dezvoltat si a condus echipe de oameni in acest domeniu, atat in tara, cat si in strainatate.
Data actualizarii: 27/11/2021
George’s Fisheries - Str. Alunului, nr. 12A (Prelungirea Ghencea - Cartierul Latin)
Burgerii sunt buni, dar platoul cu fructe de mare lasă de dorit, plin cu cartofi pai și câteva inele de calamar, câțiva creveti și niște tentacule …230 de lei (doar platoul), preturi de Floreasca și Herăstrău….dezamăgitor, o fi pestele proaspăt bun, ca intervenția bucătarului i-a stricat gustul…
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.
Comentarii (1)
Burgerii sunt buni, dar platoul cu fructe de mare lasă de dorit, plin cu cartofi pai și câteva inele de calamar, câțiva creveti și niște tentacule …230 de lei (doar platoul), preturi de Floreasca și Herăstrău….dezamăgitor, o fi pestele proaspăt bun, ca intervenția bucătarului i-a stricat gustul…