Restaurantul
Sardin lansează noul meniu de vară creat de
Chef Dan Prodan. Evenimentul de lansare este marcat printr-un tasting menu (cu selecții din noul meniu) pe care îl puteți încerca astăzi, 15 iunie, începând cu ora 19.00.
Descoperă noile preparate de sezon din colecția de gusturi primăvară/vară.
Meniu:
1. Carpaccio di Pomodori 50gr
roșii și busuioc proaspăt din Obor, măsline dezhidratate, pesto de busuioc, reducție de oțet balsamic, grana, semințe de pin trase în tigaie
Vino consigliato:
MARCHESI MAZZEI – 100ml
Marcello Del Majno Brut
Prosecco Treviso, DOC
2. Ceviche di Branzino 50gr
file de lup de mare, apio, fenel, coajă de lămâie, ulei de măsline, portocale
3. Spaghetti con Pesto di Erbe e Stracciatella 150 gr
spaghetti di Gragniano, pesto de casă făcut cu ierburi proaspete din Obor, grana, stracciatella
Vino consigliato:
MAROTTI CAMPI – 100 ml
Rosato 2015, Marche IGT, Morro d’Alba
4. Merluzzo con Risotto e Verdure 150 gr file de cod, fistic, broccoli, sparanghel verde, baby morcovi
Vino consigliato:
MAROTTI CAMPI – 100 ml
Luzano Verdicchio dei Castelli Di Jesi Superiore 2021
5. Pavlova 200 gr
bezea, cremă de mascarpone, cremă de vanilie și fructe proaspete din Obor
Pret meniu: 165 lei
Meniul de degustare include 5 farfurii, 3 dintre ele sunt asociate fiecare cu 1 pahar de vin (100ml) din partea casei.
Pe tot parcursul sesiunii de degustare puteți alege (contra cost) oricare din etichetele de vin din selecția noastră de vinuri italienești. Serverii noștri vor fi deosebit de încântați să vă ofere sugestii de pairing.
Rezervarea este obligatorie și recomandată.
Rezervări: +40729 520 111