Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

Afiseaza
comentarii

Nu am fost chiar la toate restaurantele din Parcul Herastrau, mai sunt cateva la care nu am ajuns inca. Pana acum credeam ca La Fattoria, Il Calcio sau Complex Herastrau sunt cele mai modeste, ca sa ocolesc cuvantul, insa The Embassy Park le intrece. La mancare, in primul rand, insa si la cum arata lucrurile pe acolo.

Au mai fost niste restaurante inainte in locul acela, chiar la intrarea in parc, a doua, cred, din cele patru, cum vii pe Soseaua Nordului dinspre Bordei. Sunt departe de lac, vizavi de alt restaurant mare, Bel Mondo, care nu e cu mult mai breaz.

The Embassy Park e un restaurant mediu ca marime, insa are doua terase foarte mari, si in fata, si in spate. Au vreo doua saloane, sau unul mai mare, impartit in doua de barul din mijloc, chiar la intrare. Decorurile sunt banale, mai ales daca le masuram cu cele de la marile restaurante ale Parcului Herastrau, facute cu investitii imense. Vara nici nu le folosesc, nu dau drumul la aerul conditionat, te obliga sa stai pe terasa. In dreapta mai au un corp de cladire, care e dezafectat, il folosesc drept depozit, poate ca il reactiveaza iarna.

Terasele sunt si ele destul de sumar amenajate, cu mobilier ieftin, fara nimic special. Cea din spate e foarte mare si e sub copaci, spre diferenta de cea din fata, care e direct sub soare, doar cu niste umbrelute. Toate sunt cam degradate pe terasele de la The Embassy Park, daca te uiti cu atentie, si mobilierul, si pergolele, fac economie pna si la maturatul pe jos. Nu au ventilatoare sau stropitori, asa ca la 38C cat erau cand am ajuns noi, pana si fetele sufereau de caldura si isi faceau vant disperate, o imagine rara…

Meniul e banal iar mancarea a fost destul de proasta. Am luat o supa de broccoli pe care nu am putut-o manca deloc, rar mi s-a intalmplat, pentru ca acesta e un lucru simplu de facut. Somonul cu sos de portocale a fost banal, legumele terciuite, fierte prea mult, au ramas si ele in farfurie. Am mancat toate pastele cu carne, desi nu erau cine stie ce, doar ca sa nu plecam nemancati de la The Embassy Park.

Au multi chelneri, cei mai multi absenti, apatici, toropiti de caldura, fara niciun chef de vorba. Mai aveau o fata foarte frumoasa pe acolo, dar nu servea, doar te conducea la masa.

Clienti destui, totusi, pe amandoua terasele. Poate si pentru ca preturile sunt ceva mai mici decat la celelalte restaurante. Am vazut pizza pe multe mese, poate ca asta o fi bun la The Embassy Park.

La The Embassy Park am mancat cel mai prost dintre restaurantele din Parcul Herastrau, si din tot ce am vazut acolo mi-au placut doar copanii, insa acestia nu sunt ai lor. Nu au facut nicio investitie acolo, l-au luat de la cei de dinainte si l-au lasat exact la fel, bazandu-se pe faptul ca bucuresteanul vine oricum, indiferent de ce primeste in farfurie sau de cati paianjeni ai pe tavan daca e in parc. Si nu s-au inselat… (GB – august 2017)

The Embassy Park, terasa din fata

La Fattoria

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de bine despre La Fattoria la vizita trecuta, de acum mai bine de un an, si mi-am spus ca trebuie sa revin, sa vad daca s-au schimba...

Complex Herastrau

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul HerastrauComplexul Herastrau are un restaurant imens, intra peste doua mii de petrecareti acolo. E bine intretinut, ingrijit, desi cu luxul al...

Il Calcio by Mr Val Herastrau

Il Calcio by Mr Val Herastrau merge foarte bine si asaAu fost opt restaurante cu numele Il Calcio, la un moment dat: sase trattoria si doua ristorante, adica un nivel mai sus, acestea din urma...

Data actualizarii: 05/08/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close