A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum & Carmina, la The President Pool & Lounge
Joi, 26 iulie, de la ora 19, The President Pool & Lounge a organizat al doilea eveniment din cadrul proiectului Vinum & Carmina.
Gazda evenimentului a fost Centrul de Evenimente The President, condus de Corin Romanescu, CEO al complexului. ”Iulie este luna vacantelor, a relaxarii si a petrecerilor in aer liber. Al doilea eveniment Vinum & Carmina a îmbinat dorința de relaxare, muzica bună și vinul de calitate de la Chateau Purcari, precum si preparatele delicioase pregătite de chefii The President, pe terasa Venetia. In ciuda vremii extrem de capricioase din ultimele săptămâni si acest eveniment s-a bucurat de interesul participanților și sperăm ca acest interes să se mențină și pe durata următoarelor activitati desfasurate în cadrul complexului nostru”, a declarat Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.
În cadrul celui de-al doilea eveniment Vinum & Carmina, vinurile au fost prezentate și oferite spre degustare de Chateau Purcari, fiind urmate de o prezentare cu tema „Vinul in cultura populară”. Platourile cu gustări ce au însoțit vinurile Purcari pe durata evenimentului au fost pregătite de chefii restaurantului The President.
Pe durata evenimentului atmosfera de petrecere și relaxare a fost întreținută de Cover & Dance Band, parte a Taraf Bucuresti iar saloanele Centrului de Evenimente The President și piscina au fost disponibile pentru vizitare.
Proiectul de educație în cultura vinului cu titlul ”Vinum & Carmina 2018” se desfășoară în perioada iulie-august 2018 și și-a propus să promoveze vinul bun și cultura printr-o serie de evenimente desfășurate pe terasa Veneția, în cadrul Centrului de Evenimente The President.
Pe durata proiectului sunt organizate 3 degustări de vinuri diferite (pe 5 iulie, 26 iulie și 30 august) în cadrul cărora 3 case de vinuri partenere sunt invitate să realizeze prezentari și degustări ale unor colecții reprezentative de vinuri.
La eveniment au participat: manageri, organizatori de evenimente, specialiști în comunicare și relații publice, specialiști de resurse umane și comunicare internă, reprezentati ai diplomației, angajați din companii românești și multinaționale, jurnaliști, clienti ai restaurantului și public larg.
Proiectul este sprijinit de 19 parteneri media: ACCMediaChannel, ACTUALITATEA MUZICALA, Autoreport, Bucuresti Life, Bucureștii vechi și noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, InfoAliment, INFOFASHION.RO, IneditTV, IQool, MyMagazine, Mujer, Romania pozitiva, SENSO TV, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.
Participarea la eveniment este gratuită. (Comunicat de presa – august 2018)
Despre The President
Situat pe malul Lacului Tei și înconjurat de vegetația parcului cu același nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.
THE PRESIDENT dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate între 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate între 100 și 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența-Verona cu o capacitate între 401 și 800 de persoane, alături de o terasă cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscină (The President Pool & Lounge) deschisă în perioada mai – septembrie și un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.
Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri în experiențe plăcute.
Referinte
Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge lansează proiectul Vinum & Carmina, printr-un eveniment care se adresează iubitorilor de vin bun și cultură.În cadrul even...
Sper ca petrecaretii de la nuntile si cumetriile de la The President nu primesc mancarea din meniuThe President e un restaurant foarte mare, pus chiar in Parcul Tei, pe malul Lacului Tei, ajungand...
Sper ca petrecaretii de la nuntile si cumetriile de la The President nu primesc mancarea din meniu
The President e un restaurant foarte mare, pus chiar in Parcul Tei, pe malul Lacului Tei, ajungandu-se acolo pe la intrarea de pe bulevardul Lacul Tei ( 🙂 ), vizavi de Facultatea de Constructii. Mergi destul de mult prin parc pana sa ajungi la ei, ceea ce e destul de placut.
The President e, mai degraba, un grup de patru saloane de evenimente, in care intra vreo mie de petrecareti, la nevoie, dupa cum spun ei. De cum da caldura, insa, se sta numai afara, pe o terasa foarte mare si ea. Cam ciudata terasa, probabil ca facuta in multe etape, fiindca diferitele portiuni din ea nu par sa aiba legaturi de concept si de design una cu cealalta. Dincolo de terasa se mai vad niste acareturi, cred ca o piscina si alte cladiri, tot pentru ceva agrement, fara indoiala. Nu stiu daca tot ale lor sunt.
Prima portiune a terasei arata mai bine, e mai aerisita si are un aranjament unitar, insa pe masura ce mergi mai spre spate, locul devine din ce in ce mai inghesuit, mai amestecat si mai neingrijit. Muzica deranjanta pentru noi, insa ceilalti nici nu cred ca o auzeau.
Am stat mult timp la o masa soioasa, necuratata de la cei de dinainte, pana sa vina cineva sa o stearga. Si nici dupa aceea nu mi-ar fi venit sa pun telefonul sau orice altceva pe ea, ca nu a sters-o cu un detergent sau cu un dezinfectatnt, ci doar cu o carpa uda, care stersese multe alte mese inaintea ei, fara indoiala…
Meniul e provincial la The President, destul de primitiv, restaurantele mari din Bucuresti nu mai fac asa ceva de vreo zece, cincisprezece ani. Insa si clientela e destul de provinciala la The President, daca te uiti la ei mai atent, asa ca disonanta nu e chiar atat de mare pe cat pare la prima vedere. Mancarea a fost banala, desigur, insa nu de nemancat. Doua halbe de bere au avut o contributie importanta la scaderea nivelului nostru de toleranta.
Ne-am inteles bine cu chelnerii si cu chelneritele, nu am cautat noduri in papura si acolo. Noroc ca eram pregatiti sa stam, aveam de vorbit, altfel ne-ar fi enervat foarte tare aproape ceasul de asteptare pentru cele doua farfurii cu mancare de duzina.
The President e un restaurant de cartier, prepozitia si substantivul de dupa ea trebuind a fi citite si percepute ca fara pauza intre ele si indisolubil unite. Ca un adjectiv, adica. Sper ca petrecaretii de la nuntile si cumetriile de la The President nu primesc mancarea din meniul verde ferfenitit… (GB – aprilie 2018)