Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Adamo by MRS Residence și dedublarea La Fattoria

În iulie s-a deschis Adamo pe Șoseaua Nordului, în locul lui La Fattoria. Care s-a redeschis și el, aproape în același timp, dar acum ceva mai aproape de lac, lângă Isoletta, unde era înainte restaurantul turcesc Harem.

Au făcut multe renovări, au schimbat și configurația salonului, au reamenajat terasele. Totul arată foarte bine acum – adică mult mai bine decât era înainte, la La Fattoria. Terasa din spate e acoperită, e foarte mare, au aproape 300 de locuri în tot restaurantul.

Nu-mi mai aduc aminte meniul de la La Fattoria, și nici chelnerii, mă duceam foarte rar acolo pentru că nu-mi plăcea de ei – nici mâncarea, în mod special, și nici serviciul. De aceea nu pot confirma sau să-i contrazic pe cei care spun că noul Adamo by MRS Residence, pe numele lui complet, a preluat aproape integral si meniul și personalul de la predecesorii săi.

Cât privește mâncarea aceea din bucătăria tradițională italiană, nu denumirea ei sau rețeta fac diferența, ci calitatea produselor și a ingredientelor. Și, mai ales, priceperea și seriozitatea chefului. Adamo par să nu facă compromisurile celor de dinainte. Mâncarea e bună, în general, bine făcută și prezentată. Supa de praz, puțin cam sărată, nu e încă specialitatea bucătarului, dar sper să învețe repede cum se face, că nu e greu. Și să nu mai ardă crutoanele. Porcul Mangalița a fost bun. Pastele mie mi-au plăcut, însă lui Bogdan mai puțin…

Banii

Prețurile foarte mari, făcând din Adamo unul dintre cele mai scumpe restaurante din București – cam la fel cum e și La Fattoria acum. Au duplicat meniul, pentru moment, dar au avut grijă să nu replice și prețurile. Așa că o supă de pește costă 91 de lei la Adamo, dar numai 90 la La Fattoria. Prin urmare, e bine să vă asigurați că aveți pe card cel puțin 5, 600, 700 de lei când mergeți acolo cu gândul la o masă în doi, cu o sticlă de vin bun.

Adamo by MRS Residence e un restaurant bine făcut, de către niște arhitecți buni, cu materiale și mobilier de calitate, cu banii unor oameni care știu bine cum merg lucrurile în această industrie. Dacă ei au făcut un restaurant scump, înseamnă că știu sigur știu că vor fi destui bucureșteni încântați să mănânce mâncare scumpă. Așadar, Adamo va fi alt restaurant de succes al marelui Parc Herăstrău… (George Butunoiu – iulie 2021)

Bucătăria Adamo by MRS Residence
Salonul Adamo
Adamo by MRS Residence și marile sale terase
Data actualizarii: 06/12/2022

Adamo by MRS Residence  - Sos. Nordului, nr. 1C (Parcul Herastrau)

  • Violeta :

    Nu sfătuiesc să vă riscați cu acest restaurant ptr ca deși aveam rezervare în restaurantul din partea de sus ne au așezat pe terasă lângă geam unde era ff rece și mult fum. Deși am solicitat să fim mutate nu au făcut acest lucru nici ospătarul/ picolița care ne au servit nici și șeful de sală! Atitudine urata din partea prrsonalului iar preparatele nu au excelat deși prețurile sunt pe măsură zonei de nord a Capitalei! Mare dezamăgire așa ca Nu Va Riscați !

  • George :

    Mancam inainte la Fattoria. Acum mananc si la Fattoria si la Adamo. Ospatarii s-au impartit intre cele 2 restaurante iar mie mi se par de treba.
    Cat despre mancare – buna. Preturi – nu as zice ca sunt mari – in conditiile in care compari cu vecinii de la Isoleta, Casa di David, Brasserie, Tuya….

  • Andreea :

    Am frecventat de mai multe ori restaurantul de cand s a deschis, impreuna cu sotul meu. Ne a placut absolut tot ce am incercat pana acum si cu siguranta vom reveni!

  • Bogdan :

    Experiența din aceasta seara de 12 august a fost departe de ceea ce ar trebui Intr-un astfel de loc: în primul rând este inacceptabil să nu poți să te înțelegi la masa din cauza muzicii, și două ce li s-au atașat atenția de câteva ori am renunțat să le mai zicem. Serviciul foarte prost, un ospătar a deranjat de 3 ori o persoana că sa aranjeze furculița și cuțitul obligând la ridicarea mâinilor in aer… La jumătatea consumării unei puteri de paste cu trufe care nu era aproape deloc parfumata, un alt ospătar m-a întrebat respectuos dacă îmi pare lua farfuria… Nu știu ce v-a făcut să apreciați ceva la experiența pe care ați avut-o, dar eu nici dacă îmi dau gratis masa nu mai calc pe acolo- doar la partea cu preturile va dau dreptate dar nu au nici o justificare… Slab