Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită ...

Altă cină cu bucătărie fină pregătită de Chef Orlando Zaharia l...

Altă cină de iarnă românească pregătită de Chef Daniel Pălici ...

Surpriza lui Chef Orlando ZahariaCând vorbim despre steakhous...

O nouă cină la Noma din Herăstrău, pentru a degusta meniul de înc...

Până acum te gândeai să mergi la țară la Gurbănești, în Câmp...

Cum a ajuns bucătăria peruană contemporană în doar zece ani u...

O cină coreeană memorabilă la ES Yong-ho Kim, ambasadorul Coree...

Ionuț Gheorghe, tânărul chef de la Noma din Herăstrău, ne-a ...

O altă cină memorabilă la KANE, la degustarea meniului de toamnă n...

O cină memorabilă cu Carolina, frumoasa basarabeancă studentă, car...

Am avut multe cine memorabile la București, și la restaurantele din ...

Din câte am putut observa și deduce, Chef Dani Prodan are libertate ...

Nu am fost niciodată în Oltenia. Așa că, atunci când femeia m...

Iată, se face un an de când mâncam doar acasă, cu rare momente...

O cină memorabilă în plină pandemie și în plină iarnă la P...

O noua cină fine dining memorabila la Kane, de degustare a noului men...

O adevarata cina marocana, cu produse si ingrediente aduse direct de l...

O cina inedita si neasteptata pregatita de Chef Florin Andrei Vanau si...

O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne t...

O cina King Crab pregatita de Catalin Petrescu la Argentine, ca sa ne ...

O cina memorabila, cu atat mai mult cu cat a fost in plina pandemie. A...

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Afiseaza

Winemaker dinner with Andrea GERE

Winemaker dinner with Andrea Gere at GastrolabO cina memorabila la restaurantul Gastrolab din Piata Victoriei, cu ocazia prezentarii vinurilor “GERE Attila” din Ungaria, chiar de catre frumoasa si eleganta Andrea Gere, fiica lui Attila si conducatoarea de astazi a businessului. Multi considera vinurile Gere drept cele mai bune vinuri unguresti in acest moment, si eu sunt convins ca au dreptate. Lorand Szarvadi le importa si le vinde prin restaurantul si winebarul sau Gastrolab din Piata Victoriei, in Bucuresti.

Mancarea excelenta, cu meniu de degustare, a fost pregatita de catre foarte talentata Guest Chef Ileana Braniste. Fiind in perioada postului, au avut si versiuni vegetariene in meniu.

Meniu:

Welcome glass: Gere Weninger Rosé 2018

Nettle homemade dumplings, aged parmesan, egg yolk / Colţunaş de casă cu urzici, sos de unt, parmezan maturat, gălbenuş

Gere Portugieser Bio 2017

Cinnamon scented duck parmentier & Transylvanian cheese pumpkin piure gratin / Parmantier de raţă aromatizat cu scorţişoară şi piure de dovleac gratinat cu brânză

Gere Fekete Jardovàny 2017

Gere Cabernet Sauvignon Barique 2013

Creamy leek arancini in wild mushroom velouté / Arancini cu interior cremos de praz, în velouté de ciuperci de pădure

Gere Weninger Villanyi Franc 2013

Venison prime rib, venison ragu, mangalitsa fat fried potatoes, marinated beetroot / Antricot de cerb, ragu de cerb, cartofi aurii în untură de mangaliţa, sfeclă roşie marinată

Gere Kopar 2015

Chocolate sabayon, roast hazelnuts and blueberries / Sabayon de ciocolată, alune de pădure coapte şi afine

Gere Solus 2015

Artisanal cheese platter / Platou de brânzeturi artizanale

Attila Cuvée 2011

Guest Chef: Ileana BRANIŞTE

Guest Chef Ileana Braniste Winemaker dinner with Andrea Gere at Gastrolab

WINEMAKER DINNER with Andrea GERE

WINEMAKER DINNER with Andrea GERE

Data actualizarii: 31/03/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close