Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, în capătul din Piața Floreasca. Bucătăria ocupă o mare parte a spațiului, la vedere din stradă, în spatele unui perete de sticlă. Spațiul de vânzare e mic, bine amenajat, dar fără vreo masă înăuntru, pentru că nu au loc. Însă au reușit să pună două pe trotuar.

Croissantele sunt foarte bune, în mod special. Dintre celelalte câteva produse pe care le-am gustat nu pot spune decât că sunt surprinzător de scumpe, ceea ce face Andreea F de la Piața Floreasca una dintre cele mai scumpe patiserii din București. Extrem de aroganți – probabil se bazează pe ceva ce eu nu am aflat încă… (George Butunoiu – octombrie 2021)

Data actualizarii: 30/04/2023

O nouă patiserie Andreea F la Piața Floreasca  - Str. George Calinescu, nr. 52 (Piata Floreasca)

  • Thor :

    Produse bune la patiseria Andreea F de la P. Victoriei, dar niste preturi de Paris, nu de Bucuresti. Eu inteleg ca sunt artizanale, etc, dar chiar asa… probabil proprietara vrea sa faca avere din croissante si prajituri… ceea ce e oricum imposibil. O felie de placinta cu dovleac fara prea mult dovleac, 12 lei, un choix a la creme 20 lei (!!), o felie de tort in jur de 22-25 lei (!!)…, o paine mica cu seminte 16 lei(!). Sa fim seriosi, ce e cu preturile astea?

    • Ioana :

      Te invit sa intri la faimoasa cofetarie-patiserie-bataie de joc numita AnaPan, unde 1 kg de pateuri de cea mai proasta calitate costa aproape 100 lei si de unde recent am cumparat (din prostie, recunosc, pt ca imi propusesem de mult sa nu mai intru la ei dar m a luat valul sarbatorilor) un cozonac cu termenul de expirare chiar in ziua in care l am cumparat si care a costat 105 lei. Nu mai spun ca avea gust de margarina expirata. Luand in considerare inflatia si calitatea ingredientelor, preturile patiseriei Andreea F. sunt mai mult decat corecte.

  • iulia :

    FOARTE FINE PRODUSELE!

  • Florina :

    Produse bune, in general. Foarte atenti la detalii, dar nu si la gust.
    La tarte, desi arat extraordinar de bine, crema de vanilie e foarte putina si nu prea are gustul acela de vanilie, iar tarta cu ciocolata, nu prea este ciocolata. Ai impresia ca e un biscuite sters cu niste crema de ciocolata.

  • Adrian M :

    In sfirsit, o noua patiserie din Micul Paris, care poate aduce gustul, savoarea și aromele Parisului intr-o locație cocheta și cu design modern.
    După închiderea celebrei Rue du Pain am căutat locul in care produsele de patiserie și brutărie fac cinste tradiției și bunului gust. Felicitări Andreea și mult succes!
    Adrian M Bucuresti- Manhattan

  • Mihaela Manea :

    Produsele patiseriei Andreea F sunt realizate cu o rara atentie la detalii si din ingrediente premium. Un gust obișnuit cu grasimile vegetale, foietajele săturate cu ulei de palmier sau creme-instant, nu va înțelege niciodată calitatea unui cremsnit artizanal, cu o crema clasica de vanilie si nu va aprecia o tarta acoperită cu o mulțime de fructe exotice, proaspete, care nu au nevoie de un strat protector de gelatina. Cei care apreciază o tarta din cosulete cumpărate en-gros, umpluta cu crema instant si acoperită cu kiwi, struguri si gelatina nu va aprecia produsele acestei patiserii si le va considera scumpe si atat.

    • George Butunoiu :

      Da, desigur! O să ne reeducăm și poate vom înțelege într-o zi… GB

  • Dinescu Petronela :

    Patiseria este f moderna , placuta iar Produse le au o calitate superioara , ingredients de calitate, f scumpe iar Produsele sunt lucrate din

  • Răspunde-i lui Thor Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close