Ord. dupa
data nr. comentarii nr. vizualizari
(Jul 2024 )
MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...
(May 2024 )
Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...
(May 2024 )
Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...
(Apr 2024 )
Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...
(Apr 2024 )
Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...
(Mar 2024 )
Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...
(Feb 2024 )
Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...
(Feb 2024 )
Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...
(Feb 2024 )
Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...
(Jan 2024 )
Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...
(Jan 2024 )
Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...
(Jan 2024 )
Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...
(Dec 2023 )
Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...
(Dec 2023 )
Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...
(Nov 2023 )
Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...
(Nov 2023 )
Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...
(Nov 2023 )
Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...
(Nov 2023 )
SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...
(Nov 2023 )
Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...
(Oct 2023 )
Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...
(Oct 2023 )
Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...
(Oct 2023 )
Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...
(Oct 2023 )
Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...
(Oct 2023 )
S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...
(Sep 2023 )
Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...
(Sep 2023 )
Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...
(Jul 2023 )
Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...
(Jul 2023 )
Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...
(Jun 2023 )
2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...
(Jun 2023 )
Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...
(Jun 2023 )
Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...
(Jun 2023 )
Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...
(May 2023 )
La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...
(May 2023 )
Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...
(May 2023 )
Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...
(Apr 2023 )
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...
(Mar 2023 )
KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...
(Mar 2023 )
Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...
(Mar 2023 )
La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...
(Mar 2023 )
Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...
(Mar 2023 )
Devenită epicentru pe harta cultural-continentală, Timișoara ș...
(Mar 2023 )
Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...
(Feb 2023 )
Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...
(Feb 2023 )
Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...
(Feb 2023 )
Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...
(Feb 2023 )
Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...
(Jan 2023 )
Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă
(Jan 2023 )
Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...
(Jan 2023 )
S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...
(Jan 2023 )
Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...
Asociatia Romana pentru Educatie in Alergii continua actiunile de comunicare in vederea constientizarii populatiei in legatura cu alergiile, in special cele alimentare.
In acest sens, AREA a creat mai multe materiale, printre care si un card pentru restaurante pe care un client il poate inmâna ospatarului pentru a-l avertiza cu privire la alergiile alimentare pe care le are. (Informatie de presa – septembrie 2019)
Card alergii pentru clientii restaurantelor (click pentru descarcare!)
Despre AREA
Asociatia Romana de Educatie in Alergii a aparut din viziunea comuna a membrilor fondatori de a contribui la integrarea sigura in comunitate a copiilor si adultilor afectati de toate tipurile de alergii. Alergia este o afectiune medicala care impacteaza calitatea vietii si in conditii necontrolate poate periclita viata.
Data actualizarii: 02/09/2019