Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Arome – Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere

Stiinta fabricarii boemei de larg consum s-a perfectionat destul de mult in ultimii doi ani, asa ca aceste „localuri boeme” ies acum pe banda rulanta, multe dintre ele suspect de asemanatoare intre ele. Nu m-ar mira deloc sa aflu ca sunt proiectate cam de aceiasi oameni, foarte destepti in ale marketingului, intr-adevar.

Arome m-au facut sa cred mai mult in sinceritatea demersului lor, mai mult decat altii, prin meniul vegetarian (aproape parte integranta din definitia neo-boemei) si prin placerea pe care mi-a facut-o intalnirea cu cei doi chelneri (sau ce or fi ei acolo) ai lor – cei din poze.

Ca orice local boem care se respecta, Arome ocupa o casa de pe strada Luigi Cazzavillan a Bucurestiului de alta data, o bucata de oras vechi cu multa poezie pentru cei care inca o mai pot vedea. Sunt aproape de capatul dinspre Mircea Vulcanescu a frumoasei strazi care se termina in Stirbei Voda, in partea cealalta, la Conservator.

Casa e renovata, e curata, culori calde, deschise, aranjament minimalist, dupa moda zilei. Au doua saloane, de-o parte si de alta a unui hol in care au barul. La etaj au o firma sau un atelier de creatie vestimentara, sau asa ceva, ceea ce contribuie la inmultirea prezentei femeiesti in zona.

Cred ca cei mai multi cunosc Arome pentru gradina din curtea din spate. Si asociaza, sau chiar identifica acest bistrou cu gradina in care au facut una dintre cele mai frumoase terase minuscule din oras. Au un nuc mare, care acopera vreo jumatate din ea. M-au lasat sa fac poze, asa ca m-au scutit de mult scris, care oricum nu ar fi putut descrie un astfel de loc putin obisnuit bucurestenilor.  (citeste tot)

Arome, bistrou vegetarian boem in Luigi Cazzavillan

Data actualizarii: 22/04/2020

Arome  - Str. Luigi Cazzavillan, nr. 25

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close