Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Atypic, restaurant in Piata Floreasca destinat exclusiv evenimentelor

Nu orice restaurant cu mancare buna e si plin!

M-am intors la Atypic dupa cateva luni, ca sa ma lamuresc mai bine ce e cu acest restaurant nou al Bucurestiului, cu un meniu “mozaic”, nu foarte uzual – de aici si numele, fara indoiala.

Micul restaurant e frumos, bine facut si amenajat, am scris despre el data trecuta si am pus si destule poze, nu mai revin. Acum am gasit si terasa deschisa: mica, inghesuita intre cladiri inalte, dar s-au straduit sa o faca placuta, atat cat se poate. Si daca ar gasi pe cineva care sa faca niste desene direct pe perete, cu o mana, si cu cealalta sa dea muzica mai incet, sunt sigur ca s-ar schimba destul de mult.

De data aceasta am luat doar o salata si un pui cu orez prajit. Carnea buna, dar nimci special, insa orezul foarte gustos si bine facut, si sosul surprinzator de bun, indeosebi. Salata cu branza la fel, buna si aceasta. Aceeasi chelnerita, sau sefa de sala, ce o fi fost ea, foarte dezinvolta si placuta. Clienti nu.

Mancarea e buna la Atypic, serviciul e mai bun decat la majoritatea celorlalte restaurante, insa cred ca nu e de ajuns pentru un restaurant mic si ascuns printre blocuri, pe care nici GPS-ul nu-l gaseste intotdeauna din prima. Daca lumea nu ajunge sa vorbeasca despre mancarea unui astfel de restaurant, cu greu te poti baza pe vecini, mai ales in Dorobantilor – Floreasca, adica zona cu cele mai multe restaurante bune din Bucuresti… (GB – septembrie 2018)

Fusion e sa amesteci bucatariile in farfurie, nu in meniu

Au adus un chef cu nume sud-american, Pepe Mendoza vad ca-l numesc pe site. A venit sa-mi explice, e tanar si simpatic si vorbeste foarte bine romaneste, aproape nativ. Atypic se prezinta ca un restaurant „modern fusion”, insa nu prea pare sa fie asa, ci doar unul multicuisine. Care are in meniu cate ceva feluri de pe toate continentele, intr-adevar, insa mai degraba feluri nationale clasice. Fusion inseamna sa recunosti (influente din) mai multe bucatarii in aceeasi farfurie, adica in acelasi fel de mancare, nu sa alaturi mancaruri specifice diferitelor bucatarii in meniu. O sa trec de mai multe ori pe la ei, sunt chiar langa casa mea, o sa ma lamuresc daca e ceva fusion pe acolo sau nu. Dar pentru moment nu prea cred, si nici bucatarie fina nu pare sa fie la Atypic. Eu am luat o… (citeste tot)

Atypic, restaurant cu specific multicuisine in Aricescu, zona Floreasca

Atypic noaptea, restaurantul multicuisine de la Piata Floreasca

Data actualizarii: 15/11/2019

Atypic  - Str. Constantin Aricescu, nr. 42 (Piata Floreasca)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close