Ca o avanpremiera a urmatorului meniu pregatit de Chef Thomas Parnaud, La Cave de Bucarest invita toti iubitorii de haute cuisine sa isi delecteze simturile in cadrul unei seri cu muzica live, invitati fiind Ana Mardare si Tudy Zaharescu Band, incercand un meniu special creat pentru aceasta ocazie.
Meniul cu pret fix este compus, pe langa traditionala paine organica, unt facut de Chef si amuse-bouche incluse implicit la orice masa, dintr-un entrée velouté de conopida si curry, œufs parfait, muraturi de conopida si crutoane de paine cu ulei de ierburi, un fel principal din Piept de pui de tara gatit la temperatura joasa, sos de pui cu ulei de trufe, ciuperci de Paris la cuptor cu tartuffo si pui crocant si o noua prajitura (entremet) cu fructe exotice.
Evenimentul are loc sambata, 27 Ianuarie, de la ora 20, iar intrarea se face pe baza de rezervare in avans la nr de telefon: 0746.254.444.
Mai multe informatii se pot gasi pe pagina Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1768384339879498/
Referinte
Chef Thomas Parnaud este francez si are 27 de ani. In Romania se afla de aproximativ 3 luni si este Head Chef-ul restaurantului La Cave de Bucarest.Chef Thomas Parnaud a studiat timp de 3 ani la S...
La Cave de Bucarest: exista viata si dupa Thomas ParnaudAm scris despre La Cave de Bucarest ca e unul dintre cele mai bune restaurante frantuzesti din Bucuresti, si chiar printre cele mai bune din...