Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Avido, locul in care te simti bine primit

AVIDO, mic bistrou cu bucatarie urbana in Piata Floreasca din BucurestiM-am intors la fetele de la Avido dupa un an de la prima vizita. Si de la deschidere, fiindca eu am fost chiar primul lor client. Totul la fel. Placut, adica, sentimentul de bistrou adevarat, facut din pasiune, de atentie pentru cel care le vine la masa. O noutate in meniu, totusi, a fost pizza. M-am mirat putin la inceput, insa apoi mi-am adus aminte ca o mare parte din conceptul Avido e construit in jurul painii de casa, paine pe care o fac chiar fetele. Asa ca o pizza cu aluat cu maia si cu ce il mai fac fetele vine de la sine.

Si am descoperit si terasa. Simpla, insa primitoare, colorata, tinereasca, in ton cu restul ambiantei. Le doresc fetelor sa le mearga cat mai bine. (GB – octombrie 2019)

Avido: fetele inimoase si micul lor bistrou din Piata Floreasca

Chiar in primele zile din noiembrie, doua fete inimoase, Cristina si Madalina, au deschis un mic bistrou la Piata Floreasca, intre Fish House si Cava Bistro si vizavi de Vacamuuu. Au primit o bucatica din parterul unui bloc, pe la mijloc, si un loc mai marisor pe trotuar, pentru o terasa. I-au spus Avido, cuvant spaniol care inseamna “pofta”, etimologie comuna cu ce au francezii si chiar si avem si noi in romana.

Conceptul fetelor de la Avido e evident si comunicat raspicat: mancare cu suflet, gatita cu pasiune, produse proaspete de la ferma Nasul Rosu, retete noi. Ceea ce inseamna si ca amenajarea e simpla, austera, fara pretentii, ca in majoritatea locurilor in care patronul e si bucatar si toata familia a strans banut peste banut ca sa poate sa realizeze un vis. Zic fetele: Buna, suntem Madalina si Cristina, iar impreuna am pus bazele unui bistro a carui semnatura sa fie respectul nostru pentru oameni si natura. Mancarea asa cum era odinioara… Fara pesticide, organisme modificate genetic si culturi pe repede-inainte… O idee aparent simpla, insa in acelasi timp complexa, ce ne-a insotit pe intreg parcusul calatoriei noastre si ne-a permis sa va propunem astazi, cu mandrie, conceptul nostru.

Eu am fost primul client al lui Avido, chiar in prima ora de la deschidere. Fetele m-au servit cu o supa crema (de mazare, daca imi aduc bine aminte?) si cu o salata cu bulete de branza, bune amandoua. Si unt cu o paine proaspata, facuta tot de ele, cred, foarte buna. Meniul foarte scurt, cateva feluri relativ simple, facute mai mult pentru cei care vor sa traiasca foarte mult.

Desigur, cele doua fete inimoase, Cristina si Madalina au fost adorabile.

Avido e un mic bistrou de proximitate, de la care poti lua mancare si pentru acasa, atunci cand te grabesti. Insa e un loc in care e bine sa stai cateva clipe, fiindca daca te lipsesti de prezenta inimoaselor Cristina si Madalina, pierzi chiar esentialul… (GB – noiembrie 2018)

Micul salon Avido

AVIDO, mic bistrou cu bucatarie urbana in Piata Floreasca din Bucuresti

Terasa Avido
Data actualizarii: 09/01/2020

AVIDO  - Calea Floreasca, nr. 91-111 (Piata Floreasca)

  • Anonim :

    Iubitoare de stil de viata sanatos pot spune ca AVIDO imi satisface toate’pretentiile si cererile’. Dificil sa gasesti un restaurant biologic in totalitate. Majoritatea m-au dezamagit. Bravo fetelor.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close