Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Raionul Floreasca, restaurantul cu cea mai adorabilă proprietăreasă...

21099 vizite 8 comentarii

Fork Ana Tower, cea mai spectaculoasă deschidere de anul acesta...

11008 vizite 3 comentarii

Reîntoarcerea lui Prime Steaks & SeafoodPrimul Prime (ὠ...

12540 vizite

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

22511 vizite 5 comentarii

Din surpriză în surpriză la Tuya bucureșteanăA fost un restau...

8893 vizite

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OKAm revenit la Casa d...

28430 vizite 2 comentarii

Aubergine by Ronen Meri din Aviatorilor ne promite sănătatePrimu...

6429 vizite

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia KristensenTrec ...

23767 vizite 1 comentarii

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica...

7430 vizite

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este loculMie mi se pare ca ...

27907 vizite 12 comentarii

La Vitrine, unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune din Pipe...

7518 vizite

Cină la Savart cu femei frumoase, care mănâncă și beau mult... ...

10270 vizite 2 comentarii

Godai peste o saptamanaAm revenit la Godai dupa cateva zile, in sp...

7801 vizite 1 comentarii

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

18614 vizite 2 comentarii

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

45201 vizite 3 comentarii

DonCafe Brasserie au gasit cheia succesuluiEvreii acestia au mai m...

7719 vizite 1 comentarii

La Brasserie, un restaurant conservatorLa Brasserie e neschimbat, ...

13800 vizite 3 comentarii

Am descoperit un nou mare chef tanar in Bucuresti, in intunecimea de l...

8843 vizite

Noile Pine Restaurant & Terrace, La Veranda, și, mai ales Pine Ga...

2341 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

7099 vizite

Beef Room - Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare...B...

5406 vizite

Buenasado, o steak house la care pastele sunt mai bune decât antricot...

1400 vizite

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facutAm to...

19790 vizite

Sharkia - Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din BucurestiA...

11492 vizite 1 comentarii

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

14378 vizite 2 comentarii

Chocolat Dorobanți revine în Beller, de unde a plecatChocola...

2565 vizite 3 comentarii

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

47894 vizite

Osho - Ce bine ca spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare cl...

13204 vizite 1 comentarii

Pizza Mamizza...Când au deschis prima dată pe strada Tunari, a a...

1353 vizite

Totul bine și frumos la Studio 80. Bani destui să ai...Am fost ...

6596 vizite 1 comentarii

Stejarii Pool Club - Nu de aici vin banii lui Tiriac...Dar nici nu...

7414 vizite 3 comentarii

Draft Pub Tankeria Ursus, una dintre marile berării ale Bucureștiulu...

13939 vizite 14 comentarii

Rawdia - Chelnerita de la raw veganPentru prima data de cand s...

4515 vizite 1 comentarii

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

8366 vizite

POT și inovațiile sale... :(Ambianța plăcută, aerisită, foar...

11904 vizite 2 comentarii

Cau, surpriza plăcută a sfârșitului de an în BucureștiEu cre...

8871 vizite

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul HerastrauCom...

8221 vizite 1 comentarii

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoaseMulti il num...

9834 vizite

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitiiAm reven...

3516 vizite

Alt Shift, probabil cea mai buna alegere pentru studenti si tinerii ci...

23114 vizite 1 comentarii

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

7103 vizite

Naan Project - Mancare buna si in ProgresuluiIstoria restaurantulu...

6334 vizite

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house Vacamuuu e o macelarie cu...

10011 vizite 6 comentarii

Fine Food, bistrou cu băcănie și o mare terasăFine Food gourme...

1045 vizite 1 comentarii

La Samuelle - Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat?...

6527 vizite 1 comentarii

Bone pentru oameni instaritiBone nu inseamna dădace, guvernan...

5099 vizite 1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

32918 vizite 5 comentarii

The Ace - Un concept surprinzator pentru Centrul VechiThe Ace, pe ...

3026 vizite

DaDa - Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai BravuDa...

3576 vizite

Fratellini Bistro, un restaurant retro-conservator, ca și clădirea ...

3270 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitii

Barbizon Steakhouse, restaurantul hotelului PullmanAm revenit la Barbizon de la Pullman Hotel World Trade Center dupa mai bine de doi ani. L-am gasit la fel cum il stiam, aceeasi amenajare rosie aprinsa, aceeasi ambianta. Tin minte vag meniul de dinainte, dar cred ca acum l-au simplificat si mai mult. Au mai multe feluri de vita, Black Angus din SUA, vita europeana, supe, salate. Acum am luat o ciorba de vita destul de buna, insa nimic deosebit, si un steak Black Angus excelent. Spanacul storcit venit ca garnitura nu a fost bun, mai ales langa carnea aceea deosebita. Serviciul bun, dezinvolt, personal, cu oameni bine alesi, ca la majoritatea hotelurilor mari. Preturile ceva mai mici decat la alte steak houses relativ similare.

Barbizon Steakhouse de la hotelul Pullman e un restaurant cuminte, conservator, fara ambitii. Nu e de mirare, probabil ca e putin important in bilantul intregii afaceri de la World Trade Center, asa cum se intampla cu majoritatea restaurantelor hotelurilor. E totusi un restaurant bun si serios, fara preturi exagerate, clar printre primele optiuni pentru nenumaratii corporatisti din zona atunci cand vine vorba despre a manca bine si in tihna. (GB – octombrie 2019)

Barbizon Steak House, un steakhouse cuminte si conservator

Barbizon Steak House e restaurantul premium al hotelului Pullman, fostul Sofitel. E la parter, destul de mic pentru un restaurant de hotel. Are doua saloane, primul e de trecere, nu prea sta nimeni acolo. Bucataria e la vedere, da bine.

Culoarea dominanta e rosul aprins, violent, nu au mai schimbat decorul de multa vreme. Scaunele sunt comode, sunt demifotolii, de fapt, cu banchete la perete.

Oferta principala din meniul Barbizon Steak House e vita, Red Angus, in special. E bucatarie internationala, putine feluri, meniu destul de conservator, cuminte, prefera sa mearga pe felurile cunoscute si sigure. Mancarea e buna toata, unele chiar foarte bune.

Si serviciul e foarte bun la Barbizon Steak House, asa a fost de fiecare data cand am ajuns la ei – nu prea des, e drept, pentru ca e si scump si departe. In weekend e deschis doar seara, cred.

Sigur, se poate merge la Barbizon Steak House pentru o vita de cea mai buna calitate, insa pentru cei care lucreaza sau locuiesc in zona, e putin probabil sa vina cineva din celalalt capat al orasului, mai ales ca multi au o rezerva fata de restaurantele de hotel, fara sa poata explica foarte clar de ce… (GB – iunie 2017)

Saloanele restaurantului Barbizon Steak House de la hotelul Pullman
World Trade Center

Umbra gloriei World Trade Center-ului de altadataWorld Trade Center a fost printre primele, daca nu chiar primul businesscenter din Bucuresti, in sensul termenului pe care il folosim astazi. Ce lu...

Stefan Popescu

Chef Stefan Daniel Popescu are 41 de ani, este casatorit, si are doi copii. S-a nascut si a crescut in Bucuresti, dar vacantele din copilariei le petrecea la tara.Fata de alti bucatari, Chef Stefa...

Data actualizarii: 22/04/2020

Barbizon Steak House  - Piata Montreal, nr. 10 (Hotel Pullman / World Trade Center)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close