Restaurantele Restocracy cu alte tipuri de bucatarii nationale, care nu se gasesc in categoriile de mai sus:...

Ord. dupa

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

21264 vizite 1 comentarii

JW Steakhouse de referinta in oras, greu de imaginat ce s-ar putea fac...

10871 vizite 1 comentarii

Joseph Hadad si-a inchis restaurantul cu bucatarie fina si s-a apucat ...

17663 vizite 8 comentarii

Imperial Turkish Cuisine & Steakhouse, un adevărat restaurant tur...

5821 vizite 3 comentarii

Divan - Cel mai bun restaurant turcesc din BucurestiDivan a luat l...

8240 vizite

Blue Margarita, un restaurant sud-american adevăratBlue Marga...

1230 vizite

Becker Brau, decizii destepte si marketing bine facutM-am dus ...

16091 vizite 2 comentarii

Beraria H: un business genial construit, o capodopera logistica.Be...

23193 vizite 5 comentarii

Taverna Sarbului, un lucru balcanic bine facut Dupa doi ani la Tavern...

8209 vizite 4 comentarii

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foi...

12651 vizite

Legea e optionala la Turkish Kitchen, desigur...Turkish Kitche...

3617 vizite 2 comentarii

Die Deutsche Kneipe - Toate la fel...Am revenit dupa un an si ceva...

7654 vizite

Isha, restaurantul indian-nepalez cu chelnerițe adorabileAcolo, l...

2047 vizite 1 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Beraria H: un business genial construit, o capodopera logistica.

Beraria H din Herastrau e cunoscuta, acum, de toata lumea. Probabil mai mult pentru spectacolele de acolo decat pentru mancare, insa, ca proiect si ca business, in general, e ceva absolut remarcabil. Cred ca au angajat acolo un geniu al logisticii, nu imi inchipuiam pana acum ca poti servi 2000 (doua mii!) de oameni odata, si foarte rapid si cu mancare rezonabil de buna, ca apoi, in scurt timp, sa-i ridici de la masa ca sa le ia locul altii 2000, care si-au rezervat locuri la spectacol…

Marea hala din parcul Herastrau, unde era inainte Pavilionul H, nu a fost renovata in exterior, arata cam ponosita, insa in interior intri deja in alta lume. M-am tot gandit daca sa le las nota maxima la ambianta la exterior, insa le-am lasat zecele, pentru ca e frumos parcul Herastrau.

Mesele sunt inghesuite inauntru, scaunele extrem de incomode, bancile de lemn la fel, te lovesti mereu de cate cineva, insa asa e intr-o berarie germana, ca doar de asta te duci acolo. Eu nu cred ca voi ajunge din nou la Beraria H, dar nu pentru cei ca mine a fost facuta. Si aici am ramas pe ganduri cand am pus nota la ambianta din interior, dar tot 10 le-am lasat, gandindu-ma la cei carora le place la nebunie forfota aceea.

Cand e plina, in Beraria H intre 2,200 de oameni, iar pe terasa de afara, dinspre lac, tot foarte multi, am uitat cifra pe care mi-au dat-o, am retinut doar ca era foarte mare.

Meniul e nemtesc, asa cum trebuie sa fie, aproape exclusiv din carne rudimentar preparata, asa cum e aproape toata bucataria germana. Carnati de mai multe feluri, snitele, ciolane de porc, varza acra… Au fost destul de bune pentru ceea ce poate sa fie o mancare nemteasca, a nu se compara mancarea de la Beraria H cu mancarea de la un restaurant frantuzesc, de pilda, chiar daca amandoua au aceeasi nota la mancare in Lista Restocracy! Cand e sa faci ierarhii si clasamente, trebuie sa compari doar nemtii cu nemtii cand e vorba de mancare, ca altfel nu mai intelegi nimic!

Comanda a venit incredibil de rapid, in cateva minute, si la fel veneau si la sutele de oameni din jur. Presupun ca toata mancarea lor vine gata portionata si prefiarta, ei punand-o doar in ulei incins si apoi in farfuria mea. Nu vreau sa ma gandesc cum arata uleiul incins din bucataria lor, dupa cate mii de snitele si carnati il schimba… 🙁

Portiile sunt destul de mari, preturile sunt si ele rezonabile la Beraria H, asa ca nu e de mirare ca au iesit foarte sus in clasamentul ad-hoc pe care l-am facut cu raportul calitate/pret, impartind nota totala la pretul mediu. Berea e buna si ea, multa si la preturi rezonabile, la fel. Nu imi aduc aminte, dar cred ca nu au vin sau alte bauturi tari.

Serviciul a fost si el destul de bun, cei mai multi sunt copii printre cei care servesc. E si normal, le place, asculta si muzica, se intalnesc cu alti colegi de-ai lor printre clienti. care clienti sunt de toate felurile si de toate varstele, chiar si familii cu copii, care nu prea inteleg ce cauta acolo.

Nu am stat si la concert, nici nu aveam loc rezervat, de altfel. Insa e usor de imaginat ce se intampla acolo cand canta unii cu priza la public.

Beraria H e, asadar, un business magistral construit, nu e de mirare ca au cea mai mare cifra de afaceri dintre cei de pe piata restaurantelor bucurestene. Probabil ca o vor duce la fel de bine si in continuare si ca vor fi acolo multi ani de acum inainte. Eu ii felicit cu toata sinceritatea! (GB – martie 2017)

Salonul si sala de spectacole de la Beraria H

Terasa dinspre lac Beraria H

 

Data actualizarii: 23/04/2020

Beraria H  - Sos. Kiseleff, nr. 32 (Herastrau)

  • Anonim :

    Groaznic. Am așteptat 1 ora prima comanda. Ospătari prost orientați. Nu sunt atenți la debarasat. Au vărsat grăsime și resturi pe geaca mea. Nu sunt atenți la comenzi. Încurcă mesele. Într-un cuvânt groaznic. Nu recomand.

    • Raspuns ptr Anonim :

      Pune-te tu in locul ospătarilor,sărăcie care eşti o zdreanță!!!!

  • Eu :

    Din pacate lasa de dorit….sfat pentru cei care se ocupa de administrarea localului: “cei care servesc la mese, ospatarii/chelnarii sa aiba o igiena corespunzatoare, un aspect care sa iti ofere incredere ca poti manca linisitit ” feedback negativ 24.05.2018

  • Botez Radu Paul :

    Imi cer scuze o sa subscriu la cele relatate ….mai sus
    toata carnea folosita …..e proaspata …..nimic ..prefiert etc….
    iar carnatii sunt facuti pe gratar ….cu exceptia celor nemtesti…ce sunt fierti in bere …..Sunt unul din angajatii cu care beraria s-a deschis ….si sunt convins ….ca e un proiect ….grandios …in sustinerea mea ….venind ….miile de concerte si…milioanele de oamemi care au venit la noi …

  • Răspunde-i lui Botez Radu Paul Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close