Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, din programul Bucharest Degustation Tour, creat de catre Chef Alexandru Dumitru. Meniul de degustare e disponibil in restaurant pe toata perioada anului 2019. (Click pentru a descarca meniul de degustare)
In-house smoked fish paté / Celeriac and wild garlic
Paté din pește afumat de noi / Țelină și leurdă
Cuvée Prestige Brut, Domeniile Panciu
Wild nettles dumplings / Zucchini / Crispy Kale
Găluștele cu urzici / Dovlecel tânăr / Kale crocant
Onion crusted zander / White bean jus / Roasted root vegetables
Șalău / Crustă crocantă de ceapă / Fasole albă / Rădăcinoase coapte
Mănăstirea Rohrbach, Gitana 2015
Grilled beef tongue / Fortified chicken jus / Spinach
Limbă de vită la grill / Supă concentrată din pasăre / Spanac
Grilled Argeș squab / Lentils stew / Chives Oil
Porumbel de Argeș la grătar / Linte verde / Ulei de cepșoară
Domaine Ceptura Rouge, Davino 2014
Sponge cake with linden syrup / Fermented grains ice-cream
Pandișpan cu sirop de tei / Sorbet de borș făcut de noi
Nectar de Transilvania, Liliac 2016
Water and coffee are included / Apa şi cafeaua sunt incluse
Preţ meniu / Menu price: 300 lei
Wine pairing: 185