Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare ale Bucurestiului
Catalin Jernoiu ne-a dat creveti de aproape jumatate de kilogram din Thailanda si creveti Carabinero de apa adanca din Sicilia… (GB – iulie 2019)
*
Bistromar s-a extins si au luat un spatiu suplimentar din piata de legume Floreasca, acum au cateva mese mici in plus, si una rotunda, mai mare, cu canapele galbene. Mancarea la fel de buna, adica foarte buna pentru tot ceea ce inseamna peste, desigur. Am luat un tartar de ton excelent, salata de alge buna, dorada foarte buna, chiar si legumele surprinzator de bine facute. Serviciul foarte bun si el. Si au fost ceva mai rapizi de data aceasta. Muzica agresiva, deranjanta. Da, Bistromar e unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare ale Bucurestiului… (GB – ianuarie 2019)
S-a deschis un bistrou indelung asteptat
Sambata s-a deschis Bistromar, pescaria-bistrou, sau restaurantul pescarie, cum se prezinta ei, in Piata Floreasca, chiar in interiorul pietei.
E o investitie a celor de la Alfredo Seafood, unul dintre cei mai mari, daca nu chiar cel mai mare distribuitor de peste proaspat si congelat din Romania. Chef este Catalin Jernoiu, un mare chef, pe care l-am descris cu aceste cuvinte de cate ori am scris despre el, incepand cu restaurantul Cucina Borghese de pe Calderon, unde l-am intalnit prima data, continuand cu Zahana 33 si cu alte locuri in care am mai dat de el.
Conceptul lui Bistromar este identic cu cel de imens succes al celor de la Raionul de Peste din Piata Dorobantilor, cu peste proaspat direct din galantare si cu toata bucataria la vedere, gatit in fata ta. Au scaune de bar la tejgheaua bucatariei si cateva mese cu canapea in spate.
Mi-au spus ca toti pestii de la Bistromar, sau aproape toti, sunt salbatici, si vor aduce si… (citeste tot)
Bucataria lui Catalin Jernoiu
Galantarele cu peste de la Bistromar
Unele dintre cele mai bune fructe de mare din lume la Bistromar:
King Crab, creveti gigant din Thailanda, creveti Carabiniero de apa adanca din Sicilia
Joi, 14 iunie 2018, a avut loc lansarea oficială a BistroMar o pescărie bistrou amplasată în Piața Floreasca din Capitală.Evenimentul de inaugurare a BistroMar, restaurantul unde specialită...
Momentul ridicării mesei la tavan la Raionul de PeșteRaionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele mai celebre povești de succes din lumea restaurantelor bucureștene, înc...
Pret mediu pe meniu: 118 lei (30 lei antreurile, 44 lei felurile principale)