Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se numără printre cele mai bune restaurante din lume în ceea ce privește selecția de vinuri, conform Wine Spectator, cea mai influentă publicație din industria vinului la nivel mondial.

În cadrul Wine Spectator Awards 2022, BONE Restaurant a primit distincția Award of Excellence pentru lista sa de vinuri. Acest premiu oferă recunoaștere restaurantelor ale căror meniuri de vin prezintă o selecție atentă a producătorilor de calitate, dar și o potrivire tematică cu meniul, atât în ​​ceea ce privește prețul, cât și soiul.

”O experiență de dining devine completă doar în compania vinului potrivit. De aceea, principalul criteriu după care am selectat cele 210 vinuri din meniul BONE a fost compatibilitatea acestora cu mâncarea gătită în restaurant. Apoi, am urmat principiul diversității soiurilor și ne-am propus ca pentru fiecare dintre soiurile principale să avem mai multe niveluri de preț, încercând să oferim clienților cele mai bune vinuri din fiecare gamă de preț. Nu în ultimul rând, am creat meniul de vinuri cu gândul atmosfera și personalitatea restaurantului BONE. Acestea au fost principiile care ne-au adus aprecierea juriului Wine Spectator Awards.” Daniel Ghilință, Managing Partner BONE Restaurant.

Numărul special al Wine Spectator dedicat acestor premii devine disponibil pentru cititori pe 12 iulie, iar lista câștigătorilor este deja disponibilă pe winespectator.com

Aceste premii, nu numai că ne ghidează cititorii către restaurante cu liste de vinuri impresionante și servicii remarcabile, ci onorează restaurantele pentru realizările și angajamentul lor de a menține standardele de calitate în ceea ce privește oferta de vinuri.” a declarat Marvin R. Shanken, publisher și editor, Wine Spectator.

Despre Wine Spectator

Reprezentat de revista Wine Spectator, o publicație tipărită care ajunge la aproximativ 3 milioane de cititori din întreaga lume, cea mai influentă organizație din domeniul vinului deține, de asemenea, cel mai vast site de vinuri (WineSpectator.com), platforme mobile și o serie de evenimente tematice. Wine Spectator examinează lumea vinului de la podgorie până la masă, explorând rolul vinului în cultura contemporană și oferind recenzii ale experților.

Despre BONE Restaurant

Construit în jurul conceptului surf & turf, restaurantul BONE situat pe Calea Floreasca nr. 198, reunește aromele bogate ale mării și generozitatea pământului într-o experiență culinară unică în București. Atât iubitorii de fructe de mare și pește, cât și cei care apreciază preparatele fine din carne sau vinurile premiate, vor regăsi gustul preferat în meniul BONE. (Comunicat de presa – iulie 2022)

Data actualizarii: 12/07/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close