Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Caffe Citta, mai mult restaurant decat caffe

Am revenit la Caffe Citta de cateva ori, intre timp, ultima data la un mic dejun, extensie introdusa de curand. Aceeasi ambianta urbana, moderna, occidentala, cu o terasa mare si frumoasa. Mancarea mi s-a parut pozitionata ceva mai sus, ca la un restaurant in toata regula, nu o cafenea, cum suna numele, bistrou sau, si mai putin, fast food. Si destul de buna, facuta cu atentie, cu cateva insertii de originalitate, insa nu prea multe. Caffe Citta e, asadar, un restaurant corect, previzibil, constant, de data aceasta, cu mancare si servicii bune, fara riscuri. (GB – octombrie 2019)

Se pare ca nu au gasit inca formula castigatoare cu Caffe Citta. Sau o au, dar nu ii intereseaza.

Caffe Citta e cafeneaua hotelului Radisson Blu, la parter, pe latura cu Calea Victoriei, cu iesire larga la strada. E ceva mai mult decat o cafenea, mai ales pentru ca e foarte mare. E frumos amenajata, foarte luminoasa, cu perete de sticla spre Calea Victoriei. E si patiserie, bistrou, chiar si fast-food, daca te gandesti ca au o parte din mancare in galantare si poti arata cu degetul ce sa-ti puna in farfurie. Au si un meniu cu feluri cunoscute din bucataria italiana, si cateva mai originale.

Am mancat de mai multe ori la Caffe Citta, imi placea ideea ca e rapid. Experientele au fost destul de diferite, calitatea mancarii inegala. Cateva feluri au fost foarte bune, comparabile cu mancarea italiana de la cele mai bune restaurante din Bucuresti, insa am avut si surprize neplacute cu ceva reincalzit – sau poate nu reincalzit, ci mai degraba facute de dimineata si tinute in galantar cald pana cand nu mai semanau cu ce te-ai fi asteptat sa fie.

Si serviciul a fost bun, desi si acela cam inegal. Au multi chelneri, si cum ti-e norocul. Insa, oricum, si cel mai nesuferit chelner de la Caffe Citta, si de la marile hoteluri, in general, e mai digerabil decat multi dintre cei mai buni chelneri ai altor restaurante.

Preturile sunt mari, asa cum sunt peste tot la Radisson Blu, si nu e de mirare ca e mai mult gol. Probabil ca nu au interes sa o vada plina, ar fi o bataie de cap suplimentara pentru ei si contributia la profitul companiei nu pe masura deranjului… (GB – aprilie 2017)

Salonul Citta de la Radisson Blu
Terasa Caffe Citta de la Radisson Blu

Caffe Citta restaurant italian la hotelul Radisson Blu

 

Nicolai Schleifer

Nicolai Schleifer este Executive Chef-ul hotelului Radisson Blu din Bucuresti, de la jumatatea anului 2017, avand in subordine restaurantele: Prime, Ginger Sushi Bar & Lounge, Caffe Citta, Sharkia...

George Baciu

Este randul lui George Baciu, chef intr-unul dintre restaurantele hotelului Radisson Blu din Capitala, sa participe la seria de interviuri pe care Restocracy o desfasoara impreuna cu Expressoft Techno...

Brunch la Radisson o adevarata experienta de 5 stele!

Brunch-ul organizat in fiecare duminica de catre hotelul Radisson Blu din Bucuresti este o adevarata desfatare a simturilor. Deschis publicului inca din toamna anului trecut, The House of Brunch, asa ...

Sarbatori efervescente cu Brunch Festiv la Radisson Blu

Intrati in spiritul Craciunului si lasati-va cuprinsi de farmecul sau, sau bucurati-va de un Revelion incantator! Descoperiti selectia noastra variata de deliciile culinare din toate restaurantele noa...

Data actualizarii: 14/07/2021

Caffe Citta  - Calea Victoriei, nr. 63-81 (Radisson Blu Hotel)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close