Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Cava Bistronomie, unul dintre puținele restaurante cu mâncare „de ...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

Gabbiano, un restaurant consecvent conservatorRestaurantul și-a c...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Afiseaza

Cava Bistronomie, unul dintre puținele restaurante cu mâncare „de casă” din Floreasca

Am revenit de vreo două ori la Cava în ultima vreme, pentru că mi se făcuse puțin dor de o mâncare „de casă”. Fiindcă da, au ales să nu concureze frontal cu marile restaurante vecine din Agora Floreasca și din Piață, în general, și și-au întărit conceptul de bistrou popular. Ceea ce mi se pare că e o idee bună. Am mâncat ciorbe, tocăniță, ardei umpluți, cârnați cu piure, și am plecat mulțumit. Au și niște deserturi interesante, bune și acelea.

Serviciul a fost foarte bun, până la urmă, după ce începuse prost. Noroc că s-a prins chelnerul ce voiam și, mai ales, că nu aveam nimic cu el, cum i se păruse inițial. Apoi a început să vorbească normal și natural cu mine, iar acum ne salutăm când trec pe lângă terasa lui. Dar de ce nu-i venise ideea asta de la început, nu știu…

Cava Bistronomie are, așadar, locul lui bine conturat în mozaicul gastronomic al Căii Floreasca, probabil că și o clientelă fidelă. Un lucru bun pentru toată lumea, desigur. (George Butunoiu – noiembrie 2021)

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pare

CAVA Bistro in Piata Floreasca, braserie cu bucatarie internationalaCava Bistronomie e noul nume al bistroului, cu o sonoritate ceva mai speciala fata de Cava Bistro-ul initial. Pornisera de la ideea de a face o mancare mai simpla, mai usoara, mai sanatoasa, adaptata modelor zilei. Insa au dat inapoi, au carmit catre un concept mai mainstream, cu un meniu mai bogat, amestecat, mai nesanatos pentru ficatii mesenilor, dar mai sanatos pentru buget. Fiindca vad sistematic mai multi clienti decat inainte, trecand adesea pe acolo.

Mancarea nu e sofisticata, insa e bine facuta si are gust. Serviciul a fost bun si el, rapid si eficient, doar ca nu era chip sa legi o conversatie cu cei doi chelneri, nu pareau sa inteleaga prea repede ce spui si ce astepti de la ei. Preturile sunt destul de mari, o masa intreaga in doi, cu o sticla de vin bun, iti scoate repede 400 de lei de pe card, daca nu te intereseaza preturile.

Tin minte ca la inceput, cand au deschis, se pozitionau mai mult ca winebar decat ca bistrou. Insa acum vad ca au disparut toate referirile la vinoteca de pe site-ul lor, te indeamna sa vii la Cava Bistronomie cu referire exclusiva la „honest food”, subliniind ca „gătim responsabil, folosind ingrediente proaspete, de bună calitate, în cantități mici, primite zilnic, deoarece prețuim mâncarea corect preparată, carnea provenită din ferme cu animale crescute liber, rețetele tradiționale, ingredientele organice și proaspete”. Sper sa le mearga bine si sa aiba clienti fideli si sanatosi! (GB – iulie 2020)

CAVA Bistro – Totul OK daca banii nu sunt o problema…

Am revenit la Cava Bistro dupa mai bine jumatate de an. Au facut ceva schimbari in… (citește tot)

Bucataria CAVA Bistronomie
Salonul CAVA

Cava Bistro de la Piata Floreasca, bucatarie urbana si multicuisine

Data actualizarii: 06/12/2024

CAVA Bistronomie  - Calea Floreasca, nr. 91-111 (Piata Floreasca)

  • ion :

    freudian slip: „O masa in goi, cu un vin bun” :))

    • George Butunoiu :

      🙂 … da, un act ratat, fara indoiala, mai ales ca literele G si D nu sunt chiar una langa alta pe tastatura… 🙂 🙂 GB

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close