Articole care descriu derularea proiectelor Restocracy

Ord. dupa

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune ...

16 comentarii

Ca in fiecare an, in ultima saptamana din ianuarie dam Premiile Re...

Evaluatorii Restocracy din juriile competitiei Topul Mancarurilor 2019...

Juriile competitiei Topul Restocracy al Mancarurilor 2019 (echipele de...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

Restaurantele in scrise in competitia Topul Restocracy al Mancarurilor...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

S-a incheiat, cu intarziere, etapa de preselectie pentru categoria...

S-a incheiat preselectia si la categoria “sushi, sashimi, ramen si u...

S-a incheiat preselectia si la categoria "paste si risotto" din "Topul...

2 comentarii

S-a incheiat etapa de preselectie a competitiei "Topul Mancarurilor" R...

S-a incheiat etapa de preselectie pentru categoria "steak" (de vita) d...

Finala pentru cel mai bun foie gras din BucurestiSaptamana trecuta...

Am incheiat inscrierea la competitia Topul Mancarurilor 2018, si la sf...

Restaurantele inscrise in competitia Topul Mancarurilor 2018 si admise...

Restocracy task-forces (jury teams)Steak:

  • HE Mr Fel...

Afiseaza
comentarii

Sectiune finantata de ExpressoftS-a incheiat etapa de preselectie pentru categoria „steak” (de vita) din “Topul Mancarurilor” Restocracy 2018 din Bucuresti. Avem doua subcategorii distincte, in cadrul carora restaurantele au concurat separat: vita japoneza si vita nejaponeza.

Si aici a fost o competitie stransa deoarece restaurantele de top de carne (steakhouses) din Bucuresti sunt foarte bune, foarte bine echipate, folosesc carne certificata, a carei calitate este cam la fel in toata lumea, retetele sunt similare si cunoscute de toti, in egala masura, asa ca diferentele se fac la nivel de detaliu nu usor de sesizat, chiar si pentru cunoscatori.

In jurii au fost mai multi sud-americani obisnuiti cu aceste detalii, dar si oameni din tari cu indelungate si bine asezate traditii culinare in jurul carnii de vita.

Restaurantele care au ajuns in finala competitiei pentru cel mai bun steak din Bucuresti in 2018 sunt (in ordine alfabetica):

Vita japoneza

Vita nejaponeza

Surprizele au fost, desigur, Poesia si SushiRoom, pe care nici nu vruseseram sa le inscriem la inceput in competitie, numele lor nefiind defel asociate cu steakurile de vita in evidentele noastre de pana acum.

In locul lor, de fapt, ne asteptam sa fi fost cele doua mari si cunoscute steakhouses de la hotelurile de lux – Prime de la Radisson si JW Steakhouse de la Marriott -, mai ales ca acesta din urma a si obtinut de curand de la noi Premiul Restocracy pentru „Cel mai bun steakhouse din Bucuresti in 2017″…

Multumim in mod special Expressoft, sponsorul Restocracy penru aceasta categorie, sponsorilor care au adus vinurile, multumim tuturor restaurantelor care au participat in faza de preselectie, si membrilor juriului, desigur…

Sponsorii Restocracy

Restocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Steak

Evaluatorii Restocracy la Topul Mancarurilor 2018, categoria Steak

Sponsorii Restocracy pentru vinuri

Data actualizarii: 31/10/2019